Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.059
  • Stadion: Vitte FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4400
Vitte FC KS Jagodno
Test1 Tactiek liga - II skład
64% Balbezit 36%
11% Spel op eigen helft 89%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 26.3
very good Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen weak


6e minuut.
Stamenković is nu in balbezit. Stamenković met een sublieme pass. Czaplewski is nu in balbezit. Ben Tifour verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Tifour haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kośmider passt de bal met de wreef. Kasparov probeert de bal met de borst te controleren. Kasparov passt de bal met de wreef. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour schiet op doel. Kerkhoffs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - KS Jagodno 1:0

16e minuut.
Schneiders speelt de bal door. Kośmider bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmider passt de bal in één keer door. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Huma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łukaszewski met de inworp. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vitte FC - KS Jagodno 1:1

19e minuut.
Łukaszewski rent richting de bal. Stamenković rent richting de bal. Boguski rent richting de bal. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Camera probeert naar een medespeler te passen. Kasparov rent richting de bal. Kasparov passt de bal zonder na te denken. Ben Tifour is nu in balbezit. Ben Tifour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kośmider is nu in balbezit. Ben Tifour rent richting de bal. Kośmider probeert naar een medespeler te passen. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour draait met de bal, schiet en ... Kerkhoffs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Boguski bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneiders verovert de bal door een tackle van achteren. Schneiders geeft een lange en hoge pass. Kasparov is nu in balbezit. Kasparov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gaiščiūnas met een sublieme pass. Klungelig pakt Kasparov de bal. Kasparov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ben Tifour de bal. Ben Tifour haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muchowski trapt de bal weg van het doel. Schneiders kopt de bal weg. Kasparov is nu in balbezit. Kasparov haalt uit met een fantastische trap. Kerkhoffs bokst de bal weg.

38e minuut.
Gliszczyński speelt de bal door. Sygnat is nu in balbezit. Sygnat geeft de bal voor. Kasparov rent richting de bal. Kasparov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasparov probeert naar een medespeler te passen. Boguski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Camera bereikt de bal nog maar net als eerste. Camera geeft een lange en hoge pass. Ben Tifour kopt de bal weg. Klungelig pakt Kasparov de bal. Kasparov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - KS Jagodno 2:1

43e minuut.
Cozarak rent richting de bal. Cozarak geeft een hoge lob. Stamenković kopt de bal weg. Klungelig pakt Ben Tifour de bal. Ben Tifour haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitte FC 13%, KS Jagodno 87%.
Vitte FC - KS Jagodno 2:1

46e minuut.
Łukaszewski rent richting de bal. Łukaszewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boguski de bal. Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasparov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Muscò komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Camera is nu in balbezit. Camera met een sublieme pass. Ben Tifour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Tifour schiet op doel. Kobylas heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kobylas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muscò met een snelle inworp. Camera heeft problemen om de bal te vangen. Camera geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Dołęga heeft problemen om de bal te vangen. Ben Tifour rent richting de bal. Ben Tifour schiet op doel. Kerkhoffs probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Daar is Muchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamenković is nu in balbezit. Gliszczyński begaat een overtreding. Stamenković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ben Tifour neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kerkhoffs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kasparov is nu in balbezit. Kasparov draait met de bal, schiet en ... Kerkhoffs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Stamenković geeft de bal voor. Camera kopt de bal weg. Kasparov is nu in balbezit. Kasparov haalt uit met een fantastische trap. Kerkhoffs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Krzyżok met de inworp. Schneiders bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneiders probeert naar een medespeler te passen. Kasparov rent richting de bal. Kasparov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Krzyżok komt het veld opgelopen. Harhaj komt het veld opgelopen. Schneiders zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camera speelt de bal door. Schneiders probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Harhaj de bal. Harhaj schiet op doel. Kerkhoffs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muchowski heeft problemen om de bal te vangen. Kasparov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - KS Jagodno 3:1

77e minuut.
Muchowski geeft een hoge lob. Stamenković kopt de bal weg. Harhaj is nu in balbezit. Harhaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - KS Jagodno 4:1

78e minuut.
Krzyżok rent richting de bal. Krzyżok passt de bal met de wreef. Gliszczyński is nu in balbezit. Kasparov verovert de bal door een tackle van achteren. Kasparov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gliszczyński rent richting de bal. Schneiders onderschept slim de pass. Stamenković speelt de bal door. Kośmider is nu in balbezit. Kośmider geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitte FC - KS Jagodno 5:1

83e minuut.
Muscò speelt de bal door. Camera is nu in balbezit. Camera passt de bal in één keer door. Kośmider is nu in balbezit. Kośmider schiet op doel. Kerkhoffs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Boguski is nu in balbezit. Schneiders onderschept slim de pass. Schneiders speelt de bal door. Camera rent richting de bal. Camera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitte FC 9%, KS Jagodno 91%.
Vitte FC - KS Jagodno 5:1