Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ks 1906 Sosnowiec Young Power
Fm Tactiek best+++
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 54.8
formidable Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çobanzadə rent richting de bal. Malik bereikt de bal nog maar net als eerste. Malik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Young Power 0:1

5e minuut.
Malik met een snelle inworp. Hastings is nu in balbezit. Bochinsky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bochinsky krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Brękus is nu in balbezit. Brękus passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aguilar de bal. Aguilar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ks 1906 Sosnowiec - Young Power 1:1

12e minuut.
Aguilar onderschept slim de pass. Brękus rent richting de bal. Brękus passt de bal zonder na te denken. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Dunev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Palásthy onderschept slim de pass. Palásthy met een sublieme pass. Brękus met een sublieme pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Young Power 2:1

17e minuut.
Bochinsky met de inworp. Đušić is nu in balbezit. Đušić passt de bal zonder na te denken. El-Sawy bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Sawy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
El-Sawy rent richting de bal. Palásthy geeft de bal voor. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Young Power 3:1

25e minuut.
El-Sawy heeft problemen om de bal te vangen. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El-Sawy. El-Sawy krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Gastaldelli met een sublieme pass. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky geeft de bal voor. Aguilar springt en kopt de bal. Dunev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Young Power 4:1

36e minuut.
Woźnica geeft de bal voor. Brękus met een sublieme pass. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Dunev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Young Power 5:1

39e minuut.
Radziński is nu in balbezit. Radziński geeft de bal voor. Gastaldelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gastaldelli geeft een hoge lob. Aguilar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks 1906 Sosnowiec 45%, Young Power 55%.
ks 1906 Sosnowiec - Young Power 5:1

46e minuut.
Syska komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Plastiras onderschept slim de pass. Plastiras probeert naar een medespeler te passen. Syska rent richting de bal. Syska draait met de bal, schiet en ... Czéh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Young Power 5:2

56e minuut.
Bührer komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Bochinsky speelt de bal door. Gastaldelli rent richting de bal. Gastaldelli geeft de bal voor. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar draait met de bal, schiet en ... Dunev bokst de bal weg.

62e minuut.
Inworp. Chodyniecki komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Hastings heeft problemen om de bal te vangen. Bührer rent richting de bal. Casas begaat een overtreding. Casas krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Woźnica geeft een hoge lob. Aguilar rent richting de bal. Daar is Aguilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Young Power 6:2

70e minuut.
Plastiras probeert naar een medespeler te passen. Đušić heeft problemen om de bal te vangen. Đušić geeft een lange en hoge pass. Plastiras is nu in balbezit. Plastiras geeft een lange en hoge pass. Czéh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çobanzadə rent richting de bal. Çobanzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Young Power 6:3

70e minuut.
Witschge komt het veld opgelopen. Zalmas komt het veld opgelopen.

73e minuut.
García Alonso geeft een hoge lob. Inworp. Gastaldelli met de inworp. Bochinsky geeft de bal voor. Witschge krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ks 1906 Sosnowiec - Young Power 7:3

74e minuut.
Woźnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźnica geeft een hoge lob. Gastaldelli is nu in balbezit. Gastaldelli geeft de bal voor. Witschge krijgt zijn hoofd ertegen. Dunev bokst de bal weg.

78e minuut.
Inworp. Plastiras met de inworp. Chodyniecki rent richting de bal. Syska onderschept slim de pass. Syska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hastings speelt de bal door. Plastiras is nu in balbezit. Chodyniecki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chodyniecki naar de kleedkamers voor een vroege douche.

87e minuut.
Hastings passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Plastiras de bal. Plastiras passt de bal in één keer door. Hastings rent richting de bal. Hastings haalt uit met een fantastische trap. Czéh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plastiras geeft een hoge lob. Hastings is nu in balbezit. Hastings draait met de bal, schiet en ... Czéh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ks 1906 Sosnowiec 55%, Young Power 45%.
ks 1906 Sosnowiec - Young Power 7:3