Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zupa Jarzynowa Gradol team
S10 Tactiek maja
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 59.8
goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Pătra passt de bal zonder na te denken. Sigurdsson met een sublieme pass. Porto rent richting de bal. Porto geeft de bal voor. Radošević heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Germann zal de hoekschop nemen. Porto maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hoddle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aramburú. Aramburú krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Andrássy probeert naar een medespeler te passen. Sigurdsson rent richting de bal. Sigurdsson met een sublieme pass. Porto rent richting de bal. Porto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Giovennazzi met een sublieme pass. Porto kopt de bal weg. Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú onderschept slim de pass. Aramburú schiet op doel. Squillaci bokst de bal weg.

8e minuut.
Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári passt de bal met de wreef. Germann is nu in balbezit. Germann geeft de bal voor. Porto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
do Paraná bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Knight geeft een lange en hoge pass. Bogle heeft problemen om de bal te vangen. Bogle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Hoddle rent richting de bal. Aramburú verovert de bal door een tackle van achteren. Aramburú passt de bal zonder na te denken. Porto is nu in balbezit. Porto draait met de bal, schiet en ... Squillaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Germann probeert naar een medespeler te passen. Pătra met een sublieme pass. Porto is nu in balbezit. Porto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zupa Jarzynowa - Gradol team 0:1

30e minuut.
Kochan rent richting de bal. Porto onderschept slim de pass. Porto passt de bal zonder na te denken. Sigurdsson rent richting de bal. Sigurdsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Knight passt de bal zonder na te denken. Bogle rent richting de bal. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogle rent richting de bal. Bogle schiet op doel. Giovennazzi bokst de bal weg.

38e minuut.
Germann is nu in balbezit. Germann passt de bal in één keer door. Porto rent richting de bal. Porto schiet op doel. Squillaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zupa Jarzynowa 68%, Gradol team 32%.
Zupa Jarzynowa - Gradol team 0:1

47e minuut.
Porto is nu in balbezit. Trzaskalik is nu in balbezit. Porto onderschept slim de pass. Porto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zupa Jarzynowa - Gradol team 0:2

48e minuut.
Soukkala onderschept slim de pass. Soukkala geeft een hoge lob. Porto kopt de bal weg. Aramburú is nu in balbezit. Aramburú draait met de bal, schiet en ... Squillaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Germann passt de bal zonder na te denken. Hennig rent richting de bal. Hennig passt de bal met de wreef. Aramburú bereikt de bal nog maar net als eerste. Aramburú draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Hennig geeft een lange en hoge pass. Sigurdsson rent richting de bal. Sigurdsson speelt de bal door. Porto rent richting de bal. Porto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zupa Jarzynowa - Gradol team 0:3

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reuser komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Giovennazzi trapt de bal weg van het doel. Porto kopt de bal weg. Aramburú rent richting de bal. Aramburú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zupa Jarzynowa - Gradol team 0:4

70e minuut.
Morles komt het veld opgelopen. Potapov komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kochan heeft problemen om de bal te vangen. Germann onderschept slim de pass. Germann speelt de bal door. Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Porto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Morles kopt de bal weg. Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov verovert de bal door een tackle van achteren. Potapov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Radošević geeft een hoge lob. Bogle controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gülyüzer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Potapov rent richting de bal. Potapov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zupa Jarzynowa - Gradol team 0:5

77e minuut.
Inworp. Hrovatin komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Giovennazzi met een harde bal richting middenveld. Sigurdsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szathmári. Szathmári krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Preda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knight is nu in balbezit. Knight geeft een hoge lob. Bogle springt en kopt de bal. Giovennazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zupa Jarzynowa - Gradol team 1:5

86e minuut.
Knight is nu in balbezit. Hrovatin onderschept slim de pass. Hrovatin probeert naar een medespeler te passen. Potapov bereikt de bal nog maar net als eerste. Potapov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Squillaci geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Knight de bal. Knight passt de bal zonder na te denken. Bogle is nu in balbezit. Bogle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zupa Jarzynowa 59%, Gradol team 41%.
Zupa Jarzynowa - Gradol team 1:5