Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ŁOWICZ 2013 Ajax Gisz
532 Tactiek ajax433
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 54.9
very good Schieten very good
very good Passen good
formidable Verdedigen formidable


15e minuut.
Gałus onderschept slim de pass. Cachorro onderschept slim de pass. Cachorro passt de bal met de wreef. Seniuk heeft problemen om de bal te vangen. Seniuk draait met de bal, schiet en ... Dobruk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Seniuk passt de bal in één keer door. Dudzik is nu in balbezit. Dudzik speelt de bal door. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gorączko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorączko passt de bal met de wreef. Ros is nu in balbezit. Ros haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Štraub de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Ajax Gisz 0:1

40e minuut.
Dobruk speelt de bal door. De Lamme kopt de bal weg. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ŁOWICZ 2013 - Ajax Gisz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŁOWICZ 2013 42%, Ajax Gisz 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ŁOWICZ 2013 - Ajax Gisz 1:1

46e minuut.
Susmaz geeft een hoge lob. Rodríguez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gałus. Rodríguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dudzik komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobruk trapt de bal weg van het doel. Dudzik kopt de bal weg. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dobruk bokst de bal weg.

56e minuut.
Duy An verovert de bal door een tackle van achteren. Bąchorek onderschept slim de pass. De Lamme is nu in balbezit. Bąchorek verovert de bal door een tackle van achteren. Bąchorek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zaborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaborski passt de bal met de wreef. Ros rent richting de bal. Ros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gałus heeft problemen om de bal te vangen. Krucki is nu in balbezit. Cachorro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cachorro krijgt een gele kaart. Krucki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drwal komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Drwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudzik onderschept slim de pass. Bąchorek verovert de bal door een tackle van achteren. Ros rent richting de bal. Ros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Senderowski geeft een hoge lob. Štraub is nu in balbezit. Ros verovert de bal door een tackle van achteren. Ros haalt uit met een fantastische trap. Tejeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ŁOWICZ 2013 - Ajax Gisz 1:2

78e minuut.
Senderowski met een sublieme pass. Bąchorek rent richting de bal. Bąchorek speelt de bal door. Ros rent richting de bal. Ros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Štraub verovert de bal door een tackle van achteren. Štraub passt de bal in één keer door. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk schiet op doel. Dobruk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ŁOWICZ 2013 - Ajax Gisz 2:2

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Airas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cachorro rent richting de bal. Cachorro geeft een hoge lob. Seniuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ŁOWICZ 2013 53%, Ajax Gisz 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ŁOWICZ 2013 - Ajax Gisz 2:2