Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obrytka Team II Blue Cactus
Moja Tactiek moja 442 obrytka
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.5 gemiddelde waardering 61.5
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Popowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Popowicz passt de bal in één keer door. Firlej rent richting de bal. Firlej draait met de bal, schiet en ... Grodzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Blue Cactus 0:1

5e minuut.
Trebaldi geeft een lange en hoge pass. Daar is Game, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Game verovert de bal door een tackle van achteren. Game haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Soria geeft de bal voor. Pedalada rent richting de bal. Pedalada met een sublieme pass. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Soria geeft een lange en hoge pass. Mendanha rent richting de bal. Firlej verovert de bal door een tackle van achteren. Firlej schiet op doel. Grodzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Blue Cactus 0:2

37e minuut.
Škrada met een snelle inworp. Perelló is nu in balbezit. Perelló passt de bal zonder na te denken. Game rent richting de bal. Game draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Perelló probeert naar een medespeler te passen. Škrada is nu in balbezit. Škrada speelt de bal door. Game is nu in balbezit. Game haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team II 42%, Blue Cactus 58%.
Obrytka Team II - Blue Cactus 0:2

47e minuut.
Pedalada is nu in balbezit. Pedalada passt de bal zonder na te denken. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. Grodzki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Inworp. Arbnori met een snelle inworp. Vârtejaru rent richting de bal. Firlej verovert de bal door een tackle van achteren. Firlej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Perelló speelt de bal door. Škrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrada met een sublieme pass. Perelló is nu in balbezit. Perelló passt de bal met de wreef. Pieczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aničić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Blue Cactus 1:2

56e minuut.
Perelló speelt de bal door. Arbnori is nu in balbezit. Arbnori met een sublieme pass. Firlej rent richting de bal. Firlej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Soria probeert de bal met de borst te controleren. Perelló probeert naar een medespeler te passen. Game bereikt de bal nog maar net als eerste. Game schiet op doel. Pieczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Aničić de bal. Aničić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Obrytka Team II - Blue Cactus 2:2

67e minuut.
Perelló rent richting de bal. Perelló passt de bal zonder na te denken. Škrada geeft een lange en hoge pass. Aničić maakt een snoekduik en kopt de bal. Pieczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Blue Cactus 3:2

69e minuut.
Soria speelt de bal door. Alfonso probeert naar een medespeler te passen. Pedalada rent richting de bal. Pedalada geeft de bal voor. Firlej maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Firlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandırmalı verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonso haalt uit met een fantastische trap. Grodzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Trebaldi speelt de bal door. Nafti rent richting de bal. Nafti passt de bal zonder na te denken. Aničić rent richting de bal. Aničić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Winter met een sublieme pass. Nafti is nu in balbezit. Nafti passt de bal in één keer door. Aničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aničić schiet op doel. Pieczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Game bereikt de bal nog maar net als eerste. Game haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Blue Cactus 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team II 36%, Blue Cactus 64%.
Obrytka Team II - Blue Cactus 4:2