Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.060
  • Stadion: Tyskie Błonia
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 33994
Gromadzianka 1906 Buli Z-ne
Tac I Tactiek Pozdro Ziomy
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 53.8
weak Schieten very good
weak Passen very good
weak Verdedigen solid


7e minuut.
Kežmarský rent richting de bal. Kežmarský passt de bal zonder na te denken. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel. Murgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Buli Z-ne 0:1

11e minuut.
Gibbs geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valgerand met de inworp. Mráz is nu in balbezit. Mráz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Murgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Valgerand passt de bal in één keer door. Amati rent richting de bal. Amati passt de bal met de wreef. Guziałek rent richting de bal. Guziałek haalt uit met een fantastische trap. Murgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mráz rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Buli Z-ne 0:2

17e minuut.
Di Zenso is nu in balbezit. Di Zenso met een sublieme pass. Guziałek is nu in balbezit. Kežmarský rent richting de bal. Kežmarský schiet op doel. Murgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso geeft een lange en hoge pass. Vranić is nu in balbezit. Guziałek onderschept slim de pass. Guziałek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Valgerand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mráz is nu in balbezit. Mráz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guziałek draait met de bal, schiet en ... Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Amati passt de bal zonder na te denken. Mráz is nu in balbezit. Mráz geeft de bal voor. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mráz rent richting de bal. Mráz geeft een hoge lob. Guziałek rent richting de bal. Guziałek draait met de bal, schiet en ... Murgu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Mráz verovert de bal door een tackle van achteren. Mráz geeft de bal voor. Kežmarský kopt de bal weg. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. Phelan komt het veld opgelopen. Talapa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gromadzianka 1906 79%, Buli Z-ne 21%.
Gromadzianka 1906 - Buli Z-ne 0:2

47e minuut.
Valgerand passt de bal in één keer door. Mráz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mráz geeft de bal voor. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Amati probeert naar een medespeler te passen. Kežmarský is nu in balbezit. Cavarozzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavarozzi krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Valgerand rent richting de bal. Valgerand heeft problemen om de bal te vangen. Valgerand met een sublieme pass. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Amati bereikt de bal nog maar net als eerste. Amati geeft de bal voor. Mráz kopt de bal weg. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Regosz komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Mráz met een sublieme pass. Kežmarský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kežmarský passt de bal met de wreef. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Amati is nu in balbezit. Amati probeert naar een medespeler te passen. Kežmarský rent richting de bal. Kežmarský draait met de bal, schiet en ... Murgu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Di Zenso met een sublieme pass. Guziałek rent richting de bal. Ríos is nu in balbezit. Guziałek verovert de bal door een tackle van achteren. Guziałek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Buli Z-ne 0:3

66e minuut.
Mráz met een sublieme pass. Jakubowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubowicz geeft een hoge lob. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek haalt uit met een fantastische trap. Murgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzesiuk komt het veld opgelopen. Honkisz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kežmarský rent richting de bal. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek passt de bal met de wreef. Grzesiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzesiuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jakubowicz passt de bal in één keer door. Kežmarský rent richting de bal. Kežmarský passt de bal in één keer door. Grzesiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzesiuk geeft een hoge lob. Murgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Buli Z-ne 0:4

77e minuut.
Koźmiński komt het veld opgelopen. Kruszczyński komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Honkisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkisz passt de bal in één keer door. Kežmarský is nu in balbezit. Kežmarský schiet op doel. Murgu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Buli Z-ne 0:5

86e minuut.
Billström bereikt de bal nog maar net als eerste. Billström passt de bal met de wreef. Daar is Cavarozzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Murgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gromadzianka 1906 79%, Buli Z-ne 21%.
Gromadzianka 1906 - Buli Z-ne 0:5