Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Grunwald Poznań FC Kapica 1910
taktyka 99 Tactiek to je to
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
54.8 gemiddelde waardering 47.8
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Remień met de inworp. Olszyna is nu in balbezit. Olszyna passt de bal in één keer door. Kasta rent richting de bal. Kasta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Van Steenberghe rent richting de bal. Van Steenberghe passt de bal met de wreef. Kasta rent richting de bal. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński haalt uit met een fantastische trap. Stefanello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kasta is nu in balbezit. Kasta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - FC Kapica 1910 1:0

15e minuut.
Darmovzal probeert naar een medespeler te passen. Äär geeft de bal voor. Remień geeft een lange en hoge pass. Kasta rent richting de bal. Kasta haalt uit met een fantastische trap. Stefanello bokst de bal weg.

19e minuut.
Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu passt de bal met de wreef. Jurczyga speelt de bal door. Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupczyński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - FC Kapica 1910 2:0

20e minuut.
Van Steenberghe is nu in balbezit. Van Steenberghe passt de bal zonder na te denken. Wielgus is nu in balbezit. Kasta onderschept slim de pass. Kasta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Negomireanu geeft de bal voor. Tupczyński kopt de bal weg. Kasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasta schiet op doel. Stefanello probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tupczyński passt de bal zonder na te denken. Jurczyga speelt de bal door. Kasta is nu in balbezit. Kasta haalt uit met een fantastische trap. Stefanello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - FC Kapica 1910 3:0

37e minuut.
Van Steenberghe is nu in balbezit. Olszyna geeft een hoge lob. Tupczyński kopt de bal weg. Kasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasta schiet op doel. Stefanello bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Anfora de bal onder controle te krijgen. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Aufhauser is nu in balbezit. Aufhauser geeft een hoge lob. Kasta rent richting de bal. Kasta draait met de bal, schiet en ... Stefanello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - FC Kapica 1910 4:0

44e minuut.
Kasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgus verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgus geeft een hoge lob. Perez rent richting de bal. Perez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zekonja de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grunwald Poznań 36%, FC Kapica 1910 64%.
FC Grunwald Poznań - FC Kapica 1910 4:0

47e minuut.
Olszyna rent richting de bal. Olszyna passt de bal met de wreef. Kasta is nu in balbezit. Kasta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - FC Kapica 1910 5:0

49e minuut.
Ðức Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negomireanu. Ðức Toàn raakt geblesseerd tijdens het duel. Darmovzal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Perez maakt een snoekduik en kopt de bal. Huybrechts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - FC Kapica 1910 5:1

53e minuut.
Remień kopt de bal weg. Olszyna speelt de bal door. Klungelig pakt Pannecoucke de bal. Van Steenberghe rent richting de bal. Van Steenberghe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pannecoucke geeft de bal voor. Ðức Toàn rent richting de bal. Ðức Toàn haalt uit met een fantastische trap. Huybrechts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - FC Kapica 1910 5:2

55e minuut.
Rybkiewicz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Jurczyga is nu in balbezit. Jurczyga probeert naar een medespeler te passen. Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupczyński passt de bal in één keer door. Van Steenberghe bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - FC Kapica 1910 6:2

70e minuut.
Zekonja rent richting de bal. Ðức Toàn onderschept slim de pass. Ðức Toàn speelt de bal door. Perez is nu in balbezit. Perez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ðức Toàn heeft problemen om de bal te vangen. Huybrechts bokst de bal weg.

72e minuut.
Olszyna probeert naar een medespeler te passen. Jurczyga rent richting de bal. Jurczyga passt de bal in één keer door. Kasta is nu in balbezit. Kasta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Remień kopt de bal weg. Olszyna heeft problemen om de bal te vangen. Olszyna passt de bal in één keer door. Van Steenberghe is nu in balbezit. Van Steenberghe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupczyński haalt uit met een fantastische trap. Kälin probeert de bal aan de voet te houden. Jurczyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyga geeft een lange en hoge pass. Stefanello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Doeltrap. Juśko komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Klungelig pakt Wielgus de bal. Kasta rent richting de bal. Wielgus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wielgus is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kasta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aufhauser zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kasta maakt een snoekduik en kopt de bal. Stefanello bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grunwald Poznań 40%, FC Kapica 1910 60%.
FC Grunwald Poznań - FC Kapica 1910 6:2