Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostry Legnica Semper Fidelis
Ostry Tactiek 4231
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
2 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
58.1 gemiddelde waardering 57.1
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


10e minuut.
Anonis met een sublieme pass. Scollo rent richting de bal. Kaduk begaat een overtreding. Kaduk krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Perliński passt de bal met de wreef. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dudryk zijn tegenspeler op de grond. Dudryk krijgt een gele kaart. Carrero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perliński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mazzola maakt een snoekduik en kopt de bal. Carrero springt en kopt de bal. Palencia Calvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Semper Fidelis 0:1

26e minuut.
Mazzola is nu in balbezit. Faríñez onderschept slim de pass. Faríñez geeft een hoge lob. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo passt de bal zonder na te denken. İkizler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Persico rent richting de bal. Persico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ostry Legnica - Semper Fidelis 1:1

30e minuut.
Domiter probeert naar een medespeler te passen. Scollo met een sublieme pass. Persico rent richting de bal. Persico haalt uit met een fantastische trap. İkizler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Ianez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Anonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrero is nu in balbezit. Kulawik rent richting de bal. Kulawik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz geeft de bal voor. Faríñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostry Legnica 46%, Semper Fidelis 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ostry Legnica - Semper Fidelis 1:1

52e minuut.
Răduleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Scollo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Scollo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Scollo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

52e minuut.
Pozo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Antičev de bal. Persico bereikt de bal nog maar net als eerste. Persico schiet op doel. İkizler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Carrero kopt de bal weg. Domiter is nu in balbezit. Kulawik begaat een overtreding. Kulawik krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Pozo is nu in balbezit. Vitomir verovert de bal door een tackle van achteren. Vitomir geeft de bal voor. Carrero is nu in balbezit. Carrero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Anonis verovert de bal door een tackle van achteren. Anonis geeft een hoge lob. Persico is nu in balbezit. Persico schiet op doel. İkizler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Persico stond buitenspel. Panarisi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Pişcot komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Cuerdo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Braga komt het veld opgelopen. Ouali komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Perliński met een sublieme pass. Carrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Braga zijn tegenspeler op de grond. Braga is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostry Legnica 46%, Semper Fidelis 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ostry Legnica - Semper Fidelis 1:1