Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.060
  • Stadion: Buli Z-ne Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 26923
Buli Z-ne Blue Cactus
Pozdro Ziomy Tactiek moja 442
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59.7 gemiddelde waardering 59.1
solid Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Albrecht speelt de bal door. Firlej rent richting de bal. Komorowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Komorowski krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Arbnori bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbnori passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Firlej de bal. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. Tamone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Valgerand is nu in balbezit. Valgerand geeft de bal voor. Guziałek rent richting de bal. Guziałek schiet op doel. Pieczyński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Valgerand probeert naar een medespeler te passen. Mráz is nu in balbezit. Mráz geeft een lange en hoge pass. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Niedźwiedź geeft een lange en hoge pass. Kežmarský kopt de bal weg. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mráz rent richting de bal. Mráz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jakubowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Albrecht met de inworp. Arbnori geeft de bal voor. Popowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Tamone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 52%, Blue Cactus 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buli Z-ne - Blue Cactus 0:0

50e minuut.
Soria probeert naar een medespeler te passen. Albrecht is nu in balbezit. Albrecht probeert naar een medespeler te passen. Firlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Blue Cactus 0:1

53e minuut.
Firlej kopt de bal weg. Daar is Komorowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz schiet op doel. Tamone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Blue Cactus 0:2

59e minuut.
Arbnori probeert de bal aan de voet te houden. Jakubowicz met een sublieme pass. Firlej is nu in balbezit. Firlej heeft problemen om de bal te vangen. Firlej haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Blue Cactus 0:3

61e minuut.
Komorowski kopt de bal weg. Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria begaat een overtreding. Soria krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Albrecht kopt de bal weg. Daar is Soria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soria geeft de bal voor. Popowicz rent richting de bal. Popowicz draait met de bal, schiet en ... Tamone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Buitenspel voor Popowicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Młynarczyk komt het veld opgelopen. Franus komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Amati kopt de bal weg. Guziałek heeft problemen om de bal te vangen. Albrecht geeft de bal voor. Firlej is nu in balbezit. Firlej draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Popowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Blue Cactus 0:4

80e minuut.
Gürgüner geeft de bal voor. Arbnori bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbnori speelt de bal door. Firlej is nu in balbezit. Firlej draait met de bal, schiet en ... Tamone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Valgerand met een sublieme pass. Mráz bereikt de bal nog maar net als eerste. Albrecht maakt een afschuwelijke overtreding. Albrecht krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Fołtyn geeft een hoge lob. Niedźwiedź rent richting de bal. Popowicz onderschept slim de pass. Firlej is nu in balbezit. Firlej haalt uit met een fantastische trap. Tamone bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Buli Z-ne - Blue Cactus 0:5

90e minuut.
Franus is nu in balbezit. Franus geeft de bal voor. Amati heeft problemen om de bal te vangen. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buli Z-ne 55%, Blue Cactus 45%.
Buli Z-ne - Blue Cactus 0:5