Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.060
  • Stadion: Tyskie Błonia
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 28245
Gromadzianka 1906 Obrytka Team II
Tac I Tactiek Moja
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 50.6
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Škrada met de inworp. Perelló heeft problemen om de bal te vangen. Perelló speelt de bal door. Kostić is nu in balbezit. Kostić schiet op doel. Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Bandırmalı verovert de bal door een tackle van achteren. Bandırmalı met een sublieme pass. Perelló probeert naar een medespeler te passen. Kostić rent richting de bal. Kostić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Škrada passt de bal met de wreef. Perelló is nu in balbezit. Perelló passt de bal met de wreef. Aničić is nu in balbezit. Aničić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Obrytka Team II 0:1

12e minuut.
McConnell met een sublieme pass. Cavarozzi met een sublieme pass. Daar is Zdun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aničić is nu in balbezit. Aničić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Obrytka Team II 0:2

17e minuut.
Nafti heeft problemen om de bal te vangen. Nafti probeert naar een medespeler te passen. Perelló met een sublieme pass. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aničić draait met de bal, schiet en ... Murgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Škrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrada geeft een lange en hoge pass. Aničić springt en kopt de bal. Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Perelló is nu in balbezit. Perelló passt de bal zonder na te denken. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Obrytka Team II 0:3

23e minuut.
Kostić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić passt de bal met de wreef. Daar is Škrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrada passt de bal zonder na te denken. Perelló geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Perelló speelt de bal door. Daar is Aničić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Obrytka Team II 0:4

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nafti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perelló met een sublieme pass. Aničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aničić haalt uit met een fantastische trap. Murgu bokst de bal weg. Zdun heeft problemen om de bal te vangen. Aničić speelt de bal door. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić schiet op doel. Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Aničić is nu in balbezit. Aničić geeft een lange en hoge pass. Škrada speelt de bal door. Perelló rent richting de bal. Perelló schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mendanha is nu in balbezit. Mendanha geeft de bal voor. Zdun kopt de bal weg. Klungelig pakt Kostić de bal. Kostić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Škrada met een snelle inworp. Kostić kan de bal niet met de borst controleren. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ciani de bal onder controle te krijgen. Murgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Nafti is nu in balbezit. Nafti geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Drouet de bal onder controle te krijgen. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Obrytka Team II 0:5

37e minuut.
Szturc geeft een hoge lob. Daar is Hennig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrada met een sublieme pass. Aničić rent richting de bal. Aničić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Škrada is nu in balbezit. Škrada geeft een hoge lob. Aničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aničić draait met de bal, schiet en ... Murgu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Obrytka Team II 0:6

42e minuut.
Aničić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kostić de bal. Kostić passt de bal zonder na te denken. Aničić rent richting de bal. Aničić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gromadzianka 1906 87%, Obrytka Team II 13%.
Gromadzianka 1906 - Obrytka Team II 0:6

47e minuut.
Daar is Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perelló is nu in balbezit. Perelló speelt de bal door. Aničić rent richting de bal. Aničić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Schmidtgal is nu in balbezit. Schmidtgal passt de bal in één keer door. Daar is Škrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrada geeft de bal voor. Aničić springt en kopt de bal. Murgu bokst de bal weg.

50e minuut.
Škrada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostić is nu in balbezit. Kostić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aničić de bal. Aničić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Trebaldi onderschept slim de pass. Trebaldi speelt de bal door. Nafti met een sublieme pass. Daar is Aničić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aničić draait met de bal, schiet en ... Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Ciani rent richting de bal. Kostić verovert de bal door een tackle van achteren. Kostić probeert naar een medespeler te passen. Aničić heeft problemen om de bal te vangen. Aničić schiet op doel. Murgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Daar is Hennig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrada rent richting de bal. Škrada met een sublieme pass. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Winter passt de bal met de wreef. Perelló rent richting de bal. Perelló passt de bal in één keer door. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Aničić de bal. Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelló passt de bal zonder na te denken. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nafti zal de hoekschop nemen. Škrada kopt de bal weg. Daar is Kostić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrada is nu in balbezit. Škrada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Škrada is nu in balbezit. Škrada geeft een hoge lob. Aničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aničić heeft problemen om de bal te vangen. Aničić haalt uit met een fantastische trap. Murgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Kostić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Perelló de bal. Aničić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aničić schiet op doel. Murgu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Murgu trapt de bal weg. Klungelig pakt Schmidtgal de bal. Aničić is nu in balbezit. Aničić schiet op doel. Murgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gromadzianka 1906 - Obrytka Team II 0:7

88e minuut.
Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić passt de bal in één keer door. Aničić rent richting de bal. Aničić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Bandırmalı met een snelle inworp. Škrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrada geeft de bal voor. Aničić is nu in balbezit. Aničić schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gromadzianka 1906 90%, Obrytka Team II 10%.
Gromadzianka 1906 - Obrytka Team II 0:7