Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Grunwald Poznań Orły z Łukowa
taktyka 99 Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 53.3
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Van Steenberghe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kis-Molnár. Van Steenberghe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aufhauser met een snel genomen vrije trap. Kasta rent richting de bal. Kasta haalt uit met een fantastische trap. Sarnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

2e minuut.
Kasta rent richting de bal. Kasta geeft een lange en hoge pass. Jurczyga rent richting de bal. Jurczyga geeft een hoge lob. Kasta maakt een snoekduik en kopt de bal. Sarnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Borba is nu in balbezit. Tupczyński onderschept slim de pass. Tupczyński passt de bal in één keer door. Van Steenberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steenberghe draait met de bal, schiet en ... Sarnik bokst de bal weg.

10e minuut.
Klungelig pakt Ioan de bal. Borba is nu in balbezit. Borba passt de bal in één keer door. Pazio is nu in balbezit. Pazio haalt uit met een fantastische trap. Huybrechts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ioan kopt de bal weg. Klungelig pakt Gutarowski de bal. Kasta is nu in balbezit. Kasta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Orły z Łukowa 1:0

25e minuut.
Kis-Molnár geeft een hoge lob. Onomah rent richting de bal. Onomah passt de bal zonder na te denken. Pazio is nu in balbezit. Pazio draait met de bal, schiet en ... Huybrechts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Olszyna is nu in balbezit. Olszyna met een sublieme pass. Kasta is nu in balbezit. Van Steenberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steenberghe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Van Steenberghe passt de bal in één keer door. Jurczyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczyga passt de bal zonder na te denken. Tupczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Gwalbert rent richting de bal. Pazio onderschept slim de pass. Pazio passt de bal in één keer door. Onomah bereikt de bal nog maar net als eerste. Onomah haalt uit met een fantastische trap. Huybrechts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grunwald Poznań 46%, Orły z Łukowa 54%.
FC Grunwald Poznań - Orły z Łukowa 1:0

50e minuut.
Jurczyga rent richting de bal. Borba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurczyga. Jurczyga krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Gwalbert geeft een lange en hoge pass. Kasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane maakt een afschuwelijke overtreding. Fane is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

53e minuut.
Vasile is nu in balbezit. Vasile passt de bal met de wreef. Kis-Molnár speelt de bal door. Klungelig pakt Airinei de bal. Airinei draait met de bal, schiet en ... Huybrechts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Zekonja heeft problemen om de bal te vangen. Zekonja geeft een lange en hoge pass. Kasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Orły z Łukowa 2:0

56e minuut.
Rybkiewicz komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kis-Molnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kis-Molnár met een sublieme pass. Borba geeft een hoge lob. Pazio is nu in balbezit. Pazio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan geeft de bal voor. Van Steenberghe kopt de bal weg. Kasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurczyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aufhauser geeft de bal voor. Kasta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Orły z Łukowa 3:0

78e minuut.
Van Steenberghe heeft problemen om de bal te vangen. Vasile geeft een lange en hoge pass. Pazio is nu in balbezit. Pazio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Orły z Łukowa 3:1

82e minuut.
Inworp. Juśko komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Aufhauser met een sublieme pass. Kasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasta met een sublieme pass. Van Steenberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Steenberghe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Van Steenberghe kopt de bal weg. Juśko is nu in balbezit. Juśko geeft een lange en hoge pass. Kasta is nu in balbezit. Kasta draait met de bal, schiet en ... Sarnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Negomireanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negomireanu geeft een lange en hoge pass. Kasta is nu in balbezit. Kasta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Orły z Łukowa 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grunwald Poznań 61%, Orły z Łukowa 39%.
FC Grunwald Poznań - Orły z Łukowa 4:1