Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Strzemięcin Grudziądz Ostry Legnica
Exp Team Tactiek Ostry
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.4 gemiddelde waardering 60.8
uitstekend Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Domiter probeert naar een medespeler te passen. Pişcot probeert naar een medespeler te passen. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo onderschept slim de pass. Pozo draait met de bal, schiet en ... Mignone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Domiter passt de bal met de wreef. Răduleţ heeft problemen om de bal te vangen. Răduleţ passt de bal met de wreef. Persico is nu in balbezit. Persico draait met de bal, schiet en ... Mignone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Klungelig pakt Vacas de bal. Vacas probeert naar een medespeler te passen. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne draait met de bal, schiet en ... Palencia Calvo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Strzemięcin Grudziądz - Ostry Legnica 1:0

23e minuut.
Moral onderschept slim de pass. Moral probeert naar een medespeler te passen. Domalíp met een sublieme pass. Rokne bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokne haalt uit met een fantastische trap. Palencia Calvo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín verovert de bal door een tackle van achteren. Rabín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Strzemięcin Grudziądz - Ostry Legnica 2:0

26e minuut.
Díaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Răduleţ rent richting de bal. Răduleţ speelt de bal door. Persico bereikt de bal nog maar net als eerste. Persico haalt uit met een fantastische trap. Mignone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Barón probeert de bal met de borst te controleren. Pozo onderschept slim de pass. Pozo heeft problemen om de bal te vangen. Pozo haalt uit met een fantastische trap. Mignone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Strzemięcin Grudziądz - Ostry Legnica 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Strzemięcin Grudziądz 55%, Ostry Legnica 45%.
GKS Strzemięcin Grudziądz - Ostry Legnica 2:1

46e minuut.
Anonis kopt de bal weg. Daar is Vacas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Persico rent richting de bal. Chojecki rent richting de bal. Chojecki draait met de bal, schiet en ... Mignone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Răduleţ is nu in balbezit. Moral maakt een afschuwelijke overtreding. Răduleţ is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domiter zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Persico springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Dudryk geeft de bal voor. Barón kan de bal niet met de borst controleren. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Domalíp speelt de bal door. Vacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacas passt de bal zonder na te denken. Rabín rent richting de bal. Rabín haalt uit met een fantastische trap. Palencia Calvo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Doeltrap. Scollo komt het veld opgelopen. Fernandès raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mancosu komt het veld opgelopen. Cuerdo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cuerdo rent richting de bal. Cuerdo geeft een hoge lob. Scollo controleert de bal met de borst. Scollo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Barón de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scollo neemt de hoekschop. Pozo heeft problemen om de bal te vangen. Mishaelov rent richting de bal. Mignone kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Strzemięcin Grudziądz - Ostry Legnica 2:2

76e minuut.
Domalíp rent richting de bal. Domalíp passt de bal in één keer door. Rabín rent richting de bal. Rabín schiet op doel. Palencia Calvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Strzemięcin Grudziądz - Ostry Legnica 3:2

76e minuut.
Ouali komt het veld opgelopen. Braga komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Vacas verovert de bal door een tackle van achteren. Vacas geeft een hoge lob. Rabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín schiet op doel. Palencia Calvo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Strzemięcin Grudziądz - Ostry Legnica 4:2

88e minuut.
Vacas is nu in balbezit. Vacas passt de bal zonder na te denken. Rabín is nu in balbezit. Rabín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Strzemięcin Grudziądz - Ostry Legnica 5:2

90e minuut.
Cuerdo heeft problemen om de bal te vangen. Vacas onderschept slim de pass. Vacas geeft een hoge lob. Rabín rent richting de bal. Rabín schiet op doel. Palencia Calvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Strzemięcin Grudziądz 62%, Ostry Legnica 38%.
GKS Strzemięcin Grudziądz - Ostry Legnica 5:2