Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Obrytka Team II Buli Z-ne
Moja Tactiek Pozdro Ziomy
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
56 gemiddelde waardering 61.6
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Trebaldi geeft de bal voor. Aničić kopt de bal weg. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. Tamone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Buli Z-ne 1:0

4e minuut.
Valgerand probeert naar een medespeler te passen. Guziałek is nu in balbezit. Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek verovert de bal door een tackle van achteren. Guziałek schiet op doel. Grodzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Obrytka Team II - Buli Z-ne 1:1

9e minuut.
Guziałek rent richting de bal. Grodzki met een sublieme pass. Amati kopt de bal weg. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Di Zenso geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Guziałek maakt een snoekduik en kopt de bal. Grodzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Buli Z-ne 1:2

14e minuut.
Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawkowski geeft een lange en hoge pass. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek draait met de bal, schiet en ... Grodzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Guziałek kopt de bal weg. Mendanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mráz verovert de bal door een tackle van achteren. Mráz schiet op doel. Grodzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Sapun rent richting de bal. Sapun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Buli Z-ne 1:3

29e minuut.
Komorowski kopt de bal weg. Mendanha speelt de bal door. Nafti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafti geeft de bal voor. Kostić maakt een snoekduik en kopt de bal. Tamone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Amati kopt de bal weg. Daar is Guziałek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trebaldi speelt de bal door. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Valgerand passt de bal met de wreef. Di Zenso is nu in balbezit. Bandırmalı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bandırmalı krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Valgerand passt de bal in één keer door. Amati speelt de bal door. Bandırmalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek onderschept slim de pass. Guziałek schiet op doel. Grodzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vârtejaru kopt de bal weg. Amati rent richting de bal. Amati passt de bal met de wreef. Mráz heeft problemen om de bal te vangen. Mráz draait met de bal, schiet en ... Grodzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Vârtejaru kopt de bal weg. Valgerand is nu in balbezit. Valgerand geeft de bal voor. Guziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guziałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team II 58%, Buli Z-ne 42%.
Obrytka Team II - Buli Z-ne 1:3

46e minuut.
Perelló passt de bal met de wreef. Trebaldi is nu in balbezit. Trebaldi passt de bal met de wreef. Aničić is nu in balbezit. Aničić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Winter geeft de bal voor. Di Zenso speelt de bal door. Klungelig pakt Vârtejaru de bal. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek draait met de bal, schiet en ... Grodzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Winter geeft de bal voor. Nafti met een sublieme pass. Kostić rent richting de bal. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Tamone maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

56e minuut.
Perelló geeft een hoge lob. Škrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso begaat een overtreding. Di Zenso krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Škrada raakt geblesseerd tijdens het duel. Bandırmalı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Škrada kopt de bal weg. Perelló is nu in balbezit. Kostić rent richting de bal. Kostić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Amati passt de bal met de wreef. Valgerand rent richting de bal. Valgerand passt de bal met de wreef. Mráz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mráz haalt uit met een fantastische trap. Grodzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Perelló speelt de bal door. Škrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrada passt de bal met de wreef. Kostić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostić haalt uit met een fantastische trap. Tamone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Amati is nu in balbezit. Amati passt de bal zonder na te denken. Sapun rent richting de bal. Sapun draait met de bal, schiet en ... Grodzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Buli Z-ne 1:4

74e minuut.
Bandırmalı verovert de bal door een tackle van achteren. Guziałek is nu in balbezit. Guziałek passt de bal met de wreef. Sapun rent richting de bal. Sapun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Obrytka Team II - Buli Z-ne 1:5

84e minuut.
Valgerand probeert naar een medespeler te passen. Di Zenso met een sublieme pass. Trebaldi geeft de bal voor. Kostić is nu in balbezit. Kostić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obrytka Team II 38%, Buli Z-ne 62%.
Obrytka Team II - Buli Z-ne 1:5