Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Cactus Gromadzianka 1906
moja 442 Tactiek Tac I
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 28.1
formidable Schieten weak
very good Passen weak
excellent Verdedigen weak


1e minuut.
Ciani is nu in balbezit. Schmidtgal speelt de bal door. Alfonso speelt de bal door. Firlej heeft problemen om de bal te vangen. Firlej draait met de bal, schiet en ... Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Billström rent richting de bal. Soria verovert de bal door een tackle van achteren. Soria geeft de bal voor. Firlej is nu in balbezit. Firlej schiet op doel. Murgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Cactus - Gromadzianka 1906 1:0

6e minuut.
Daar is Gjøsund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firlej onderschept slim de pass. Firlej passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Popowicz de bal. Popowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Hennig kopt de bal weg. Klungelig pakt Alfonso de bal. Cavarozzi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cavarozzi krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Fołtyn is nu in balbezit. Fołtyn geeft de bal voor. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej is nu in balbezit. Firlej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hennig heeft problemen om de bal te vangen. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria passt de bal in één keer door. Firlej is nu in balbezit. Firlej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
McConnell kopt de bal weg. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria passt de bal in één keer door. Popowicz rent richting de bal. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. Murgu bokst de bal weg. Popowicz rent richting de bal. Popowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Firlej rent richting de bal. Firlej passt de bal in één keer door. Arbnori rent richting de bal. Arbnori geeft een lange en hoge pass. Popowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Alfonso speelt de bal door. Popowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szturc. Szturc krijgt een gele kaart. Popowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Firlej zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Popowicz springt en kopt de bal. Murgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Ríos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soria met een snelle inworp. Radan geeft een lange en hoge pass. Popowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Murgu bokst de bal weg.

21e minuut.
Schmidtgal kopt de bal weg. Samburski geeft een hoge lob. Firlej kopt de bal weg. Popowicz heeft problemen om de bal te vangen. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. Murgu bokst de bal weg. Radan geeft een hoge lob. Daar is Popowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popowicz draait met de bal, schiet en ... Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Firlej haalt uit met een fantastische trap. Ciani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Radan neemt de hoekschop. Popowicz springt en kopt de bal. Murgu bokst de bal weg.

26e minuut.
Alfonso onderschept slim de pass. Alfonso met een sublieme pass. Soria met een sublieme pass. Popowicz rent richting de bal. Popowicz draait met de bal, schiet en ... Murgu bokst de bal weg.

28e minuut.
Daar is Firlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firlej haalt uit met een fantastische trap. Ciani probeert de bal aan de voet te houden. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz schiet op doel. Murgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Arbnori met de inworp. Schmidtgal probeert de bal met de borst te controleren. Firlej is nu in balbezit. Firlej draait met de bal, schiet en ... Murgu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Cactus - Gromadzianka 1906 2:0

32e minuut.
Gawkowski speelt de bal door. Radan heeft problemen om de bal te vangen. Radan passt de bal met de wreef. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Gjøsund de bal. Alfonso rent richting de bal. Alfonso passt de bal in één keer door. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hennig geeft een lange en hoge pass. Arbnori probeert naar een medespeler te passen. Firlej is nu in balbezit. Firlej draait met de bal, schiet en ... Murgu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Popowicz rent richting de bal. Popowicz passt de bal in één keer door. Soria speelt de bal door. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Ríos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. Murgu bokst de bal weg.

45e minuut.
Ríos kopt de bal weg. Daar is Soria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soria passt de bal met de wreef. Firlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Murgu met een harde bal richting middenveld. Soria kopt de bal weg. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Cactus 19%, Gromadzianka 1906 81%.
Blue Cactus - Gromadzianka 1906 2:0

52e minuut.
Samburski is nu in balbezit. Samburski geeft een lange en hoge pass. Szturc kopt de bal weg. Popowicz rent richting de bal. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. Murgu bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Arbnori geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Firlej maakt een snoekduik en kopt de bal. Murgu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Alfonso passt de bal met de wreef. Daar is Radan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radan probeert naar een medespeler te passen. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz draait met de bal, schiet en ... Murgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Soria met een snelle inworp. Radan geeft een hoge lob. Daar is Firlej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firlej schiet op doel. Murgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Zdun de bal. Arbnori rent richting de bal. Arbnori passt de bal zonder na te denken. Firlej rent richting de bal. Firlej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Popowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Murgu met een sublieme pass. Klungelig pakt Schmidtgal de bal. Firlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Soria speelt de bal door. Radan is nu in balbezit. Radan probeert naar een medespeler te passen. Firlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Schmidtgal heeft problemen om de bal te vangen. Firlej is nu in balbezit. Firlej speelt de bal door. Klungelig pakt Popowicz de bal. Popowicz draait met de bal, schiet en ... Murgu bokst de bal weg.

71e minuut.
Ríos geeft een hoge lob. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria passt de bal in één keer door. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz schiet op doel. Murgu bokst de bal weg.

74e minuut.
Ciani is nu in balbezit. Alfonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonso passt de bal in één keer door. Firlej heeft problemen om de bal te vangen. Firlej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Młynarczyk komt het veld opgelopen. Franus komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Arbnori probeert de bal met de borst te controleren. Inworp. Zdun met de inworp. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Gürgüner onderschept slim de pass. Gürgüner geeft de bal voor. Franus speelt de bal door. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Franus rent richting de bal. Franus met een sublieme pass. Alfonso rent richting de bal. Popowicz is nu in balbezit. Popowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ríos geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Franus zal de hoekschop nemen. Firlej bereikt de bal nog maar net als eerste. Firlej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Cactus - Gromadzianka 1906 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Cactus 19%, Gromadzianka 1906 81%.
Blue Cactus - Gromadzianka 1906 3:0