Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły z Łukowa FC Kapica 1910
4-4-2 Tactiek to je to
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.2 gemiddelde waardering 47.9
zeer goed Schieten goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Ambrosiewicz is nu in balbezit. Onomah onderschept slim de pass. Darmovzal is nu in balbezit. Onomah onderschept slim de pass. Onomah geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Ðức Toàn met een sublieme pass. Terente heeft problemen om de bal te vangen. Terente passt de bal zonder na te denken. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ... Sarnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kis-Molnár speelt de bal door. Daar is Tzemtibis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzemtibis met een sublieme pass. Onomah bereikt de bal nog maar net als eerste. Onomah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - FC Kapica 1910 1:0

40e minuut.
Ioan speelt de bal door. Pannecoucke is nu in balbezit. Pazio onderschept slim de pass. Pazio draait met de bal, schiet en ... Stefanello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - FC Kapica 1910 2:0

43e minuut.
Ioan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan passt de bal zonder na te denken. Ðức Toàn is nu in balbezit. Ðức Toàn schiet op doel. Sarnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - FC Kapica 1910 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły z Łukowa 47%, FC Kapica 1910 53%.
Orły z Łukowa - FC Kapica 1910 2:1

47e minuut.
Kis-Molnár is nu in balbezit. Kis-Molnár passt de bal in één keer door. Tzemtibis is nu in balbezit. Tzemtibis schiet op doel. Stefanello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ioan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huras is nu in balbezit. Darmovzal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Darmovzal krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Daar is Pazio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pannecoucke onderschept slim de pass. Huras schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Huras krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Airinei bereikt de bal nog maar net als eerste. Airinei passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tzemtibis de bal. Tzemtibis geeft een hoge lob. Pazio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły z Łukowa - FC Kapica 1910 3:1

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Kis-Molnár de bal onder controle te krijgen. Darmovzal rent richting de bal. Darmovzal met een sublieme pass. Ambrosiewicz is nu in balbezit. Ambrosiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Anfora de bal. Airinei bereikt de bal nog maar net als eerste. Kälin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kälin krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Terente kopt de bal weg. Wielgus speelt de bal door. Klungelig pakt Pannecoucke de bal. Pazio is nu in balbezit. Pazio haalt uit met een fantastische trap. Stefanello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły z Łukowa 40%, FC Kapica 1910 60%.
Orły z Łukowa - FC Kapica 1910 3:1