Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.060
  • Stadion: Blue Cactus Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 18505
Blue Cactus Semper Fidelis
moja 442 Tactiek 4213
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
61.8 gemiddelde waardering 57.8
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


2e minuut.
Gawkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawkowski passt de bal zonder na te denken. Pedalada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedalada geeft een hoge lob. Popowicz krijgt zijn hoofd ertegen. İkizler bokst de bal weg.

9e minuut.
Samburski geeft een hoge lob. Popowicz kopt de bal weg. Pedalada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedalada geeft een hoge lob. Firlej springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Gawkowski kopt de bal weg. Pedalada is nu in balbezit. Pedalada geeft een hoge lob. Popowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Popowicz haalt uit met een fantastische trap. İkizler bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pedalada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Popowicz krijgt zijn hoofd ertegen. İkizler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Mazzola rent richting de bal. Kulawik rent richting de bal. Kulawik speelt de bal door. Daar is Perliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perliński draait met de bal, schiet en ... Pieczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Vitomir rent richting de bal. Vitomir geeft een hoge lob. Firlej rent richting de bal. Firlej haalt uit met een fantastische trap. İkizler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Cactus - Semper Fidelis 1:0

37e minuut.
Parol is nu in balbezit. Parol passt de bal zonder na te denken. Mazzola rent richting de bal. Mazzola geeft een lange en hoge pass. Perliński krijgt zijn hoofd ertegen. Pieczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Antičev met de inworp. Perliński rent richting de bal. Alfonso begaat een overtreding. Alfonso krijgt een gele kaart. Perliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perliński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carrero maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Cactus 57%, Semper Fidelis 43%.
Blue Cactus - Semper Fidelis 1:0

59e minuut.
Pedalada controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Panarisi komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gawkowski rent richting de bal. Mazzola onderschept slim de pass. Gürgüner geeft de bal voor. Vitomir rent richting de bal. Vitomir geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perliński is nu in balbezit. Perliński geeft een lange en hoge pass. Carrero is nu in balbezit. Carrero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Cactus - Semper Fidelis 1:1

70e minuut.
Inworp. Tivegna komt het veld opgelopen. Radan komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Soria verovert de bal door een tackle van achteren. Soria passt de bal in één keer door. Radan rent richting de bal. Radan geeft een lange en hoge pass. Firlej krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Perliński rent richting de bal. Perliński geeft een hoge lob. Carrero rent richting de bal. Carrero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Cactus 71%, Semper Fidelis 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Cactus - Semper Fidelis 1:1