Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.061
  • Stadion: Babice Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19726
Babice Black Swans
def Tactiek axello
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 55.8
excellent Schieten formidable
very good Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Inworp. Mago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haras probeert naar een medespeler te passen. bin Abdul Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Poloczek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mago is nu in balbezit. Mago schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Mago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haras is nu in balbezit. Haras geeft de bal voor. bin Abdul Hamid krijgt zijn hoofd ertegen. Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mlekota heeft problemen om de bal te vangen. Antúnez verovert de bal door een tackle van achteren. Antúnez passt de bal met de wreef. bin Abdul Hamid rent richting de bal. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ... Meza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Antúnez rent richting de bal. Antúnez schiet op doel. Meza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Dashi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slory. Dashi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hunanyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dashi haalt uit met een fantastische trap. Cameán probeert de bal aan de voet te houden. Hunanyan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Cuba met een sublieme pass. Bachelet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachelet geeft een hoge lob. Daar is Ankarberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankarberg haalt uit met een fantastische trap. Abaeto bokst de bal weg.

13e minuut.
Hunanyan met een snelle inworp. Cuba is nu in balbezit. Haras begaat een overtreding. Haras krijgt een gele kaart. Cuba raakt geblesseerd tijdens het duel. Hunanyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ankarberg krijgt zijn hoofd ertegen. Abaeto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babice - Black Swans 1:0

17e minuut.
Urbanowicz met de inworp. Cuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Poloczek begaat een overtreding. Poloczek krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bachelet is nu in balbezit. Bachelet passt de bal in één keer door. Ankarberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankarberg draait met de bal, schiet en ... Abaeto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babice - Black Swans 2:0

26e minuut.
Cuba speelt de bal door. Ankarberg is nu in balbezit. Janecki begaat een overtreding. Ankarberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Cuba wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Slory verovert de bal door een tackle van achteren. Slory passt de bal met de wreef. Janecki is nu in balbezit. Ankarberg onderschept slim de pass. Ankarberg haalt uit met een fantastische trap. Abaeto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Haras met een sublieme pass. Mlekota rent richting de bal. Antúnez onderschept slim de pass. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Cuba passt de bal met de wreef. Hunanyan is nu in balbezit. Hunanyan passt de bal met de wreef. Ankarberg rent richting de bal. Ankarberg draait met de bal, schiet en ... Abaeto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bachelet met een sublieme pass. Dashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dashi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Babice - Black Swans 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babice 51%, Black Swans 49%.
Babice - Black Swans 3:0

50e minuut.
Doeltrap. Ankov komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Mlekota geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Antúnez de bal onder controle te krijgen. Ankarberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankarberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babice - Black Swans 4:0

59e minuut.
Inworp. Urbanowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mlekota is nu in balbezit. Antúnez onderschept slim de pass. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quốc Việt onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poloczek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Antúnez is nu in balbezit. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Slory bereikt de bal nog maar net als eerste. Slory geeft een hoge lob. Antúnez kopt de bal weg. bin Abdul Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ... Meza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Haras met een sublieme pass. Fiszer komt het veld opgelopen. Tenorio komt het veld opgelopen. Aguiar komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Quốc Việt heeft problemen om de bal te vangen. Mlekota rent richting de bal. Antúnez verovert de bal door een tackle van achteren. Antúnez schiet op doel. Meza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babice - Black Swans 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babice 50%, Black Swans 50%.
Babice - Black Swans 4:1