Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mokrzanka Stars Ciuliki Ngine Sopot
AWANS:) Tactiek fpierdulerio
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
10 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 62.6
formidable Schieten outstanding
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Lolua bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhedron rent richting de bal. Lolua verovert de bal door een tackle van achteren. Lolua geeft een lange en hoge pass. Holzer springt en kopt de bal. Domagalski bokst de bal weg.

6e minuut.
Barber rent richting de bal. Barber passt de bal met de wreef. Belbachir is nu in balbezit. Belbachir geeft een lange en hoge pass. Holzer krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokrzanka Stars - Ciuliki Ngine Sopot 1:0

8e minuut.
MacPhedron geeft de bal voor. Bambrowski kopt de bal weg. Radeš is nu in balbezit. Dynak verovert de bal door een tackle van achteren. Dynak haalt uit met een fantastische trap. Gjakova bokst de bal weg.

13e minuut.
Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler probeert naar een medespeler te passen. Čejka rent richting de bal. Bambrowski onderschept slim de pass. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Semler passt de bal in één keer door. Barber bereikt de bal nog maar net als eerste. MacPhedron begaat een overtreding. MacPhedron krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Daar is Lolua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorącawoda. Lolua is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barber zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Magyar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Semler probeert de bal met de borst te controleren. Ławecki rent richting de bal. Ławecki passt de bal zonder na te denken. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Magyar geeft een lange en hoge pass. Holzer rent richting de bal. Gorącawoda is nu in balbezit. Holzer onderschept slim de pass. Holzer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacPhedron probeert de bal aan de voet te houden. MacPhedron geeft een hoge lob. Bambrowski rent richting de bal. Dynak rent richting de bal. Dynak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Evens passt de bal met de wreef. Belbachir bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbachir met een sublieme pass. Magyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Semler kopt de bal weg. Klungelig pakt Bambrowski de bal. Dynak rent richting de bal. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Gjakova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Dynak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mokrzanka Stars - Ciuliki Ngine Sopot 1:1

34e minuut.
Lolua speelt de bal door. Barber is nu in balbezit. Barber passt de bal met de wreef. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ławecki kopt de bal weg. Barber kan de bal niet met de borst controleren. MacPhedron is nu in balbezit. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Silvestre is nu in balbezit. Silvestre met een sublieme pass. Semler speelt de bal door. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Gjakova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Wrzesień rent richting de bal. Magyar onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ławecki. Ławecki krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bambrowski is nu in balbezit. Evens legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bambrowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Dynak neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gjakova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokrzanka Stars - Ciuliki Ngine Sopot 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokrzanka Stars 63%, Ciuliki Ngine Sopot 37%.
Mokrzanka Stars - Ciuliki Ngine Sopot 1:2

50e minuut.
Evens onderschept slim de pass. Evens geeft de bal voor. Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer schiet op doel. Domagalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mokrzanka Stars - Ciuliki Ngine Sopot 2:2

53e minuut.
MacPhedron geeft de bal voor. Semler kopt de bal weg. Dumortier rent richting de bal. Dynak verovert de bal door een tackle van achteren. Dynak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sepsey geeft de bal voor. Bambrowski kopt de bal weg. Dynak rent richting de bal. Dynak haalt uit met een fantastische trap. Gjakova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokrzanka Stars - Ciuliki Ngine Sopot 2:3

59e minuut.
Lolua is nu in balbezit. Lolua schiet op doel. Domagalski speelt de bal door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Silvestre probeert naar een medespeler te passen. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki met een sublieme pass. Klungelig pakt Dynak de bal. Dynak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Barber probeert naar een medespeler te passen. Daar is Belbachir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belbachir speelt de bal door. Lolua heeft problemen om de bal te vangen. Lolua haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ławecki met een sublieme pass. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler passt de bal in één keer door. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Dumortier de bal. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski passt de bal met de wreef. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Alupoaicei passt de bal zonder na te denken. Gorącawoda probeert naar een medespeler te passen. Lolua rent richting de bal. Lolua schiet op doel. Domagalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mokrzanka Stars - Ciuliki Ngine Sopot 3:3

79e minuut.
Dynak kopt de bal weg. Dumortier rent richting de bal. Bambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Gjakova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokrzanka Stars - Ciuliki Ngine Sopot 3:4

81e minuut.
Evens speelt de bal door. Belbachir rent richting de bal. Belbachir probeert naar een medespeler te passen. Magyar rent richting de bal. Magyar haalt uit met een fantastische trap. Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Bambrowski passt de bal in één keer door. Semler rent richting de bal. Semler met een sublieme pass. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Gjakova bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokrzanka Stars 67%, Ciuliki Ngine Sopot 33%.
Mokrzanka Stars - Ciuliki Ngine Sopot 3:4