Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.061
  • Stadion: HERA-TEAM Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 21528
HERA-TEAM Barca Kapy
SANDAŁ Tactiek Nowa
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 9
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 54.7
formidable Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Faber speelt de bal door. Mihart is nu in balbezit. Mihart speelt de bal door. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Smolarski rent richting de bal. Smolarski geeft een lange en hoge pass. Pilecki is nu in balbezit. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz schiet op doel. Krček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Francioli controleert de bal met de borst. Herojewski is nu in balbezit. Herojewski passt de bal zonder na te denken. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. Duvarcı bokst de bal weg. Martín onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Foufoulas geeft de bal voor. Pilecki is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Francioli neemt de hoekschop. Pilecki springt en kopt de bal. Krček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Speleers rent richting de bal. Mihart is nu in balbezit. Met opzet legt Micov zijn tegenspeler op de grond. Micov krijgt een gele kaart. Mihart raakt geblesseerd tijdens het duel. Herojewski komt bij de bal en schiet. Martín probeert de bal aan de voet te houden. Mihart is nu in balbezit. Mihart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Foufoulas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Milošov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milošov krijgt een gele kaart. Quiroz raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pilecki neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Urrutia rent richting de bal. Milošov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urrutia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pilecki neemt de penalty, wat een uithaal! Krček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HERA-TEAM - Barca Kapy 1:0

24e minuut.
Francioli rent richting de bal. Passos verovert de bal door een tackle van achteren. Passos speelt de bal door. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. Duvarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Faber kopt de bal weg. Daar is Mihart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihart passt de bal zonder na te denken. Greenwood heeft problemen om de bal te vangen. Greenwood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Hall probeert naar een medespeler te passen. Herojewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Herojewski passt de bal in één keer door. Mihart is nu in balbezit. Mihart haalt uit met een fantastische trap. Duvarcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Greenwood is nu in balbezit. Quốc Tuấn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Greenwood is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Greenwood neemt zijn aanloop. Duvarcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HERA-TEAM - Barca Kapy 1:1

41e minuut.
Verlengia met een sublieme pass. Mihart rent richting de bal. Herojewski met een sublieme pass. Greenwood rent richting de bal. Greenwood haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HERA-TEAM 56%, Barca Kapy 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HERA-TEAM - Barca Kapy 1:1

56e minuut.
Micov passt de bal zonder na te denken. Piekorz probeert naar een medespeler te passen. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia geeft de bal voor. Quiroz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Martín met een sublieme pass. Piekorz rent richting de bal. Piekorz passt de bal in één keer door. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pilecki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
HERA-TEAM - Barca Kapy 2:1

62e minuut.
Tagmatarchis komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Buhalov controleert de bal met de borst. Verlengia is nu in balbezit. Verlengia speelt de bal door. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood draait met de bal, schiet en ... Duvarcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HERA-TEAM - Barca Kapy 2:2

68e minuut.
Imhasly komt het veld opgelopen. Rizov komt het veld opgelopen. Jędraszek komt het veld opgelopen. Cabirzadə komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rizov verovert de bal door een tackle van achteren. Rizov geeft een lange en hoge pass. Daar is Faber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagmatarchis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagmatarchis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Jędraszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tagmatarchis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tagmatarchis raakt geblesseerd tijdens het duel. Pilecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HERA-TEAM - Barca Kapy 3:2

81e minuut.
Pilecki rent richting de bal. Hall legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pilecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hall probeert naar een medespeler te passen. Pilecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Faber met een sublieme pass. Mihart is nu in balbezit. Mihart passt de bal in één keer door. Greenwood heeft problemen om de bal te vangen. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. Duvarcı bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HERA-TEAM 45%, Barca Kapy 55%.
HERA-TEAM - Barca Kapy 3:2