Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.061
  • Stadion: Beatrix Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 11850
Beatrix K. P. SPARTAK ZAGÓRZE
ddd Tactiek kijem między ocz
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 50.5
solide Schieten solide
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen goed


13e minuut.
Paauwe haalt uit met een fantastische trap. Fał speelt de bal door. Docu kopt de bal weg. Incau rent richting de bal. Incau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Balloni rent richting de bal. Balloni geeft een lange en hoge pass. Docu probeert de bal aan de voet te houden. Balloni rent richting de bal. Balloni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beatrix 60%, K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beatrix - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 0:0

46e minuut.
Kästli probeert naar een medespeler te passen. Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walusiak passt de bal in één keer door. Paauwe rent richting de bal. Paauwe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Balloni probeert de bal met de borst te controleren. Soulié probeert naar een medespeler te passen. Balloni rent richting de bal. Balloni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beatrix - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 1:0

64e minuut.
Inworp. Mosyła komt het veld opgelopen. Mæhle komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Walusiak met een sublieme pass. Paauwe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paauwe passt de bal in één keer door. Incau bereikt de bal nog maar net als eerste. Incau draait met de bal, schiet en ... Fał bokst de bal weg.

74e minuut.
Mosyła is nu in balbezit. Ojaveer begaat een overtreding. Mosyła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barrio komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Walusiak is nu in balbezit. Sroka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walusiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Walusiak met een snel genomen vrije trap. Incau krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Marty kan de bal niet met de borst controleren. Docu rent richting de bal. Docu speelt de bal door. Incau bereikt de bal nog maar net als eerste. Incau haalt uit met een fantastische trap. Fał bokst de bal weg.

88e minuut.
Sikawa rent richting de bal. Sikawa geeft de bal voor. Mosyła rent richting de bal. Mosyła draait met de bal, schiet en ... Wagarowicz probeert de bal aan de voet te houden. Sharp bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beatrix 57%, K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 43%.
Beatrix - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 1:0