Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Małpi Gaj KorkiTczew
taktyka 1 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 39
excellent Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen adequate


9e minuut.
Gömleksiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti onderschept slim de pass. Giunti passt de bal zonder na te denken. Di Nicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nicolo haalt uit met een fantastische trap. Tavazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šušnjević rent richting de bal. Šušnjević geeft een hoge lob. Lundtoft kopt de bal weg. Alpsoy heeft problemen om de bal te vangen. Alpsoy draait met de bal, schiet en ... Meutstege verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Ryłko verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Franken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cassis is nu in balbezit. Cassis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Paulada met een harde bal richting middenveld. Alpsoy kopt de bal weg. Cassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Meutstege met een harde bal richting middenveld. Lukksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukksepp passt de bal zonder na te denken. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Paulada geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cassis heeft problemen om de bal te vangen. Cassis haalt uit met een fantastische trap. Meutstege verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Giunti onderschept slim de pass. Giunti passt de bal met de wreef. Di Nicolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nicolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lukksepp passt de bal zonder na te denken. Alpsoy heeft problemen om de bal te vangen. Alpsoy met een sublieme pass. Cassis heeft problemen om de bal te vangen. Cassis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Franken probeert naar een medespeler te passen. Alpsoy rent richting de bal. Cueto is nu in balbezit. Alpsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Alpsoy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Meutstege met een harde bal richting middenveld. Lukksepp is nu in balbezit. Lukksepp speelt de bal door. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Alpsoy is nu in balbezit. Alpsoy passt de bal zonder na te denken. Cassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassis haalt uit met een fantastische trap. Cueto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Cassis met een sublieme pass. Macháň rent richting de bal. Macháň passt de bal in één keer door. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dokonalý speelt de bal door. Lukksepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukksepp speelt de bal door. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Cueto trapt de bal weg van het doel. Franken kopt de bal weg. Cassis rent richting de bal. Cassis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Małpi Gaj 35%, KorkiTczew 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BKS Małpi Gaj - KorkiTczew 0:0

47e minuut.
Tupputi rent richting de bal. Macháň onderschept slim de pass. Macháň passt de bal met de wreef. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - KorkiTczew 1:0

49e minuut.
Lukksepp heeft problemen om de bal te vangen. Lukksepp met een sublieme pass. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy schiet op doel. Meutstege maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - KorkiTczew 2:0

59e minuut.
Dockx passt de bal in één keer door. Taisne is nu in balbezit. Taisne geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cassis de bal. Cassis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Freytag komt het veld opgelopen. Meutstege met een harde bal richting middenveld. Freytag kopt de bal weg. Alpsoy rent richting de bal. Alpsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Franken passt de bal met de wreef. Daar is Freytag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freytag speelt de bal door. Alpsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpsoy schiet op doel. Meutstege kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Franken kopt de bal weg. Dockx heeft problemen om de bal te vangen. Tupputi probeert naar een medespeler te passen. Freytag is nu in balbezit. Freytag haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tavazzi trapt de bal weg. Franken kopt de bal weg. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Freytag de bal. Freytag draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Małpi Gaj 33%, KorkiTczew 67%.
BKS Małpi Gaj - KorkiTczew 2:0