Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mokrzanka Stars Black Swans
AWANS:) Tactiek axello
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
21 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 53.2
outstanding Schieten excellent
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Klungelig pakt Slory de bal. Barber is nu in balbezit. Slory schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Slory krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Barber is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barber met een snel genomen vrije trap. Magyar kopt de bal weg. Slory is nu in balbezit. Holzer verovert de bal door een tackle van achteren. Holzer haalt uit met een fantastische trap. Abaeto bokst de bal weg. Magyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar haalt uit met een fantastische trap. Abaeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Belbachir geeft een hoge lob. Slory kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciripoi de bal. Lolua bereikt de bal nog maar net als eerste. Lolua draait met de bal, schiet en ... Abaeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Jahelka speelt de bal door. Haisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisza speelt de bal door. Antúnez rent richting de bal. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. Gjakova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Lolua probeert naar een medespeler te passen. Cameán is nu in balbezit. Holzer onderschept slim de pass. Magyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar schiet op doel. Abaeto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Magyar speelt de bal door. Cameán probeert de bal aan de voet te houden. Holzer rent richting de bal. Holzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokrzanka Stars - Black Swans 1:0

30e minuut.
Cameán controleert de bal met de borst. Magyar rent richting de bal. Magyar passt de bal zonder na te denken. Holzer is nu in balbezit. Holzer schiet op doel. Abaeto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokrzanka Stars - Black Swans 2:0

32e minuut.
Holzer is nu in balbezit. Slory begaat een overtreding. Holzer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barber zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Magyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokrzanka Stars - Black Swans 3:0

37e minuut.
Haisza met een sublieme pass. Klungelig pakt Antúnez de bal. Antúnez passt de bal zonder na te denken. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid haalt uit met een fantastische trap. Gjakova kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Belbachir rent richting de bal. Belbachir probeert naar een medespeler te passen. Magyar probeert de bal aan de voet te houden. Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokrzanka Stars 54%, Black Swans 46%.
Mokrzanka Stars - Black Swans 3:0

51e minuut.
Abaeto met een sublieme pass. Barber bereikt de bal nog maar net als eerste. Barber met een sublieme pass. Magyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Magyar passt de bal zonder na te denken. Belbachir rent richting de bal. Belbachir geeft de bal voor. Lolua heeft problemen om de bal te vangen. Lolua schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magyar is nu in balbezit. Magyar schiet op doel. Abaeto bokst de bal weg. Magyar is nu in balbezit. Magyar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mokrzanka Stars - Black Swans 4:0

60e minuut.
Holzer rent richting de bal. Slory legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Holzer raakt geblesseerd tijdens het duel. Holzer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Abaeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokrzanka Stars - Black Swans 5:0

67e minuut.
Čejka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cameán de bal. Holzer rent richting de bal. Magyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poloczek komt het veld opgelopen. Ankov komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Evens probeert naar een medespeler te passen. Belbachir is nu in balbezit. Belbachir geeft een lange en hoge pass. Holzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Holzer draait met de bal, schiet en ... Abaeto bokst de bal weg.

75e minuut.
Belbachir kopt de bal weg. Klungelig pakt Magyar de bal. Magyar speelt de bal door. Holzer is nu in balbezit. Holzer draait met de bal, schiet en ... Abaeto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mokrzanka Stars - Black Swans 6:0

82e minuut.
Barber probeert naar een medespeler te passen. Holzer is nu in balbezit. Holzer passt de bal in één keer door. Daar is Magyar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magyar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Abaeto met een harde bal richting middenveld. Haisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haisza met een sublieme pass. bin Abdul Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abdul Hamid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mokrzanka Stars 37%, Black Swans 63%.
Mokrzanka Stars - Black Swans 6:0