Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.061
  • Stadion: Taleb Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 27783
Black Swans Ciuliki Ngine Sopot
axello Tactiek fpierdulerio
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
52.1 gemiddelde waardering 63.5
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ławecki passt de bal zonder na te denken. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Pineda passt de bal met de wreef. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre haalt uit met een fantastische trap. Abaeto bokst de bal weg.

5e minuut.
Pápay probeert naar een medespeler te passen. Gorącawoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorącawoda geeft een lange en hoge pass. Dynak is nu in balbezit. Dynak schiet op doel. Abaeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Semler is nu in balbezit. Semler passt de bal met de wreef. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Abaeto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Slory geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silvestre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dynak geeft een hoge lob. Bambrowski springt en kopt de bal. Abaeto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bambrowski rent richting de bal. Semler rent richting de bal. Semler probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ciripoi geeft een hoge lob. Buitenspel voor Mago. Goede buitenspelval van de verdediging. Semler neemt vlug de vrije trap. Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Abaeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Ciuliki Ngine Sopot 0:1

12e minuut.
Bambrowski passt de bal met de wreef. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre passt de bal met de wreef. Dynak is nu in balbezit. Dynak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Marciniszyn kopt de bal weg. Haisza is nu in balbezit. Haisza passt de bal met de wreef. Mago rent richting de bal. Mago haalt uit met een fantastische trap. Domagalski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Haisza is nu in balbezit. Ławecki begaat een overtreding. Haisza raakt geblesseerd tijdens het duel. Haisza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. bin Abdul Hamid maakt een snoekduik en kopt de bal. Domagalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre passt de bal in één keer door. Dynak rent richting de bal. Dynak draait met de bal, schiet en ... Abaeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Ciuliki Ngine Sopot 0:2

23e minuut.
Wrzesień geeft de bal voor. Bambrowski kopt de bal weg. Dynak rent richting de bal. Dynak draait met de bal, schiet en ... Abaeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Wrzesień probeert naar een medespeler te passen. Silvestre rent richting de bal. Silvestre passt de bal in één keer door. Dynak is nu in balbezit. Dynak schiet op doel. Abaeto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Abaeto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Ciuliki Ngine Sopot 0:3

26e minuut.
Silvestre is nu in balbezit. Silvestre speelt de bal door. Dynak rent richting de bal. Dynak schiet op doel. De bal raakt de paal. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler geeft een lange en hoge pass. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak probeert de bal met de borst te controleren. Dynak haalt uit met een fantastische trap. Abaeto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Ciuliki Ngine Sopot 0:4

36e minuut.
Klungelig pakt Urbanowicz de bal. Slory is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dynak. Dynak krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Silvestre passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dynak de bal. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Abaeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Ciuliki Ngine Sopot 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Swans 75%, Ciuliki Ngine Sopot 25%.
Black Swans - Ciuliki Ngine Sopot 0:5

46e minuut.
Slory speelt de bal door. Pineda rent richting de bal. Pineda passt de bal zonder na te denken. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pineda passt de bal met de wreef. Ciripoi is nu in balbezit. Bambrowski begaat een overtreding. Bambrowski krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Ciripoi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ciripoi met een snel genomen vrije trap. Gorącawoda is nu in balbezit. Antúnez verovert de bal door een tackle van achteren. bin Abdul Hamid is nu in balbezit. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Silvestre probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dynak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Abaeto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Ciuliki Ngine Sopot 0:6

56e minuut.
Slory geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pineda met de inworp. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gorącawoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorącawoda geeft de bal voor. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre geeft de bal voor. Bambrowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bambrowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciripoi. Bambrowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ankov komt het veld opgelopen. Poloczek komt het veld opgelopen. Pineda wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Marciniszyn geeft een hoge lob. Silvestre rent richting de bal. Silvestre geeft een lange en hoge pass. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Abaeto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler is nu in balbezit. Semler schiet op doel. Abaeto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Ciuliki Ngine Sopot 0:7

76e minuut.
Marciniszyn rent richting de bal. Marciniszyn geeft een hoge lob. Ciripoi rent richting de bal. Bambrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bambrowski schiet op doel. Abaeto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Ciripoi geeft een hoge lob. Ankov kopt de bal weg. Klungelig pakt Łydziński de bal. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ławecki passt de bal in één keer door. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski probeert naar een medespeler te passen. Dynak rent richting de bal. Dynak haalt uit met een fantastische trap. Abaeto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Silvestre neemt de hoekschop. Semler maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciripoi heeft problemen om de bal te vangen. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak schiet op doel. Paal!

87e minuut.
Ławecki met de inworp. Semler rent richting de bal. Semler passt de bal met de wreef. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ławecki kopt de bal weg. Semler heeft problemen om de bal te vangen. Semler met een sublieme pass. Klungelig pakt Dynak de bal. Dynak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pineda controleert de bal met de borst. Pápay geeft de bal voor. bin Abdul Hamid rent richting de bal. bin Abdul Hamid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - Ciuliki Ngine Sopot 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Swans 75%, Ciuliki Ngine Sopot 25%.
Black Swans - Ciuliki Ngine Sopot 1:7