Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Masia Poland Barca Kapy
Wlasna Tactiek Nowa
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 53.5
solide Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Speleers kopt de bal weg. Cancelliere is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zambarbieri. Zambarbieri krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Caspari is nu in balbezit. Cancelliere onderschept slim de pass. Zambarbieri is nu in balbezit. Cancelliere onderschept slim de pass. Cancelliere draait met de bal, schiet en ... Ardelean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Zambarbieri met de inworp. Sobczyński geeft de bal voor. Aslanov rent richting de bal. Aslanov draait met de bal, schiet en ... Gligić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Masia Poland - Barca Kapy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 67%, Barca Kapy 33%.
La Masia Poland - Barca Kapy 1:0

47e minuut.
Siwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwek speelt de bal door. Verlengia geeft een lange en hoge pass. Cancelliere maakt een snoekduik en kopt de bal. Ardelean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Siwek geeft een lange en hoge pass. Hall kopt de bal weg. Speleers met een sublieme pass. Klungelig pakt Cancelliere de bal. Cancelliere schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Asimidis de bal onder controle te krijgen. Sobczyński rent richting de bal. Sobczyński probeert naar een medespeler te passen. Ponting rent richting de bal. Ponting haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ponting is nu in balbezit. Ponting schiet op doel. Gligić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Sobczyński rent richting de bal. Sobczyński geeft de bal voor. Hall controleert de bal met de borst. Aslanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ocokoljić bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Verlengia passt de bal in één keer door. Mihart rent richting de bal. Mihart passt de bal met de wreef. Cancelliere is nu in balbezit. Cancelliere haalt uit met een fantastische trap. Ardelean kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Reitz passt de bal zonder na te denken. Zambarbieri rent richting de bal. Zambarbieri geeft de bal voor. Aslanov is nu in balbezit. Aslanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Masia Poland 53%, Barca Kapy 47%.
La Masia Poland - Barca Kapy 1:0