Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.061
  • Stadion: Beatrix Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6286
Beatrix KorkiTczew
ddd Tactiek 442
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
25 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 38.8
very good Schieten good
excellent Passen average
good Verdedigen adequate


11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meutstege trapt de bal weg van het doel. Sroka kopt de bal weg. Balloni heeft problemen om de bal te vangen. Balloni haalt uit met een fantastische trap. Meutstege verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Sikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa passt de bal met de wreef. Dockx rent richting de bal. Balloni verovert de bal door een tackle van achteren. Balloni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Aldeia Monjardim met een sublieme pass. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti speelt de bal door. Daar is Balloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balloni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Dockx kopt de bal weg. Klungelig pakt Yokolmaz de bal. Aldeia Monjardim rent richting de bal. Aldeia Monjardim geeft een lange en hoge pass. Balloni krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pedretti passt de bal zonder na te denken. Sikawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa passt de bal zonder na te denken. Balloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balloni haalt uit met een fantastische trap. Meutstege bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beatrix 38%, KorkiTczew 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beatrix - KorkiTczew 0:0

50e minuut.
Sroka verovert de bal door een tackle van achteren. Sroka passt de bal zonder na te denken. Aldeia Monjardim bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldeia Monjardim geeft de bal voor. Balloni krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Aldeia Monjardim met een sublieme pass. Pedretti rent richting de bal. Pedretti geeft een hoge lob. Balloni rent richting de bal. Balloni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mæhle komt het veld opgelopen. Mosyła komt het veld opgelopen. Meutstege met een harde bal richting middenveld. Sikawa kopt de bal weg. Cueto is nu in balbezit. Mosyła verovert de bal door een tackle van achteren. Mosyła draait met de bal, schiet en ... Meutstege probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Aldeia Monjardim speelt de bal door. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti passt de bal in één keer door. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meutstege bokst de bal weg.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barrio komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Mæhle raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paesen komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Giunti geeft de bal voor. Paesen heeft problemen om de bal te vangen. Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beatrix - KorkiTczew 0:1

84e minuut.
Sikawa is nu in balbezit. Sikawa geeft de bal voor. Klungelig pakt Dockx de bal. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła draait met de bal, schiet en ... Meutstege probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Marty probeert naar een medespeler te passen. Mosyła rent richting de bal. Paulada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mosyła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aldeia Monjardim neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beatrix 33%, KorkiTczew 67%.
Beatrix - KorkiTczew 0:1