Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciuliki Ngine Sopot K. P. SPARTAK ZAGÓRZE
fpierdulerio Tactiek kijem między ocz
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.8 gemiddelde waardering 51.4
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Mordasini heeft problemen om de bal te vangen. Semler verovert de bal door een tackle van achteren. Semler geeft een hoge lob. Dynak rent richting de bal. Dynak draait met de bal, schiet en ... Sharp bokst de bal weg. Dynak is nu in balbezit. Dynak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Semler geeft een hoge lob. Mordasini probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Semler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dynak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 1:0

15e minuut.
Semler rent richting de bal. Semler met een sublieme pass. Bambrowski probeert naar een medespeler te passen. Dynak is nu in balbezit. Dynak draait met de bal, schiet en ... Sharp bokst de bal weg.

19e minuut.
Pineda speelt de bal door. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler geeft de bal voor. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski schiet op doel. Sharp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Pineda passt de bal met de wreef. Ławecki speelt de bal door. Semler met een sublieme pass. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Soulié geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pineda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Bambrowski kopt de bal weg. Daar is Dynak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojaveer is nu in balbezit. Dynak verovert de bal door een tackle van achteren. Dynak schiet op doel. Sharp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bambrowski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 33%, K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 67%.
Ciuliki Ngine Sopot - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 1:0

48e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Pineda passt de bal in één keer door. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Paal! Sharp bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Semler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dynak maakt een snoekduik en kopt de bal. Sharp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Gorącawoda geeft een hoge lob. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski passt de bal in één keer door. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Pineda speelt de bal door. Silvestre probeert naar een medespeler te passen. Dynak rent richting de bal. Dynak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kukiz geeft de bal voor. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wagarowicz zijn tegenspeler op de grond. Wagarowicz krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Baniciu onderschept slim de pass. Baniciu passt de bal met de wreef. Gorącawoda geeft een hoge lob. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Sharp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ławecki geeft een hoge lob. Baniciu heeft problemen om de bal te vangen. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak schiet op doel. Sharp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 2:0

80e minuut.
Mordasini passt de bal met de wreef. Walusiak rent richting de bal. Walusiak passt de bal zonder na te denken. Daar is Paauwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paauwe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 2:1

83e minuut.
Pineda onderschept slim de pass. Pineda passt de bal zonder na te denken. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak haalt uit met een fantastische trap. Sharp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 3:1

85e minuut.
Wrzesień geeft de bal voor. Dynak kopt de bal weg. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre geeft de bal voor. Bambrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Semler rent richting de bal. Daar is Semler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semler passt de bal zonder na te denken. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 28%, K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 72%.
Ciuliki Ngine Sopot - K. P. SPARTAK ZAGÓRZE 3:1