Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Małpi Gaj HERA-TEAM
taktyka 1 Tactiek SANDAŁ
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 55.7
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


25e minuut.
Smolarski passt de bal zonder na te denken. Piekorz rent richting de bal. Piekorz passt de bal met de wreef. Pilecki heeft problemen om de bal te vangen. Pilecki haalt uit met een fantastische trap. Tavazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Pilecki is nu in balbezit. Pilecki passt de bal met de wreef. Piekorz is nu in balbezit. Piekorz geeft een lange en hoge pass. Zardan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Šušnjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz met een sublieme pass. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Franken is nu in balbezit. Franken geeft een lange en hoge pass. Lukksepp kopt de bal weg. Daar is Rolczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Małpi Gaj 55%, HERA-TEAM 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BKS Małpi Gaj - HERA-TEAM 0:0

55e minuut.
Trică passt de bal in één keer door. Macháň is nu in balbezit. Macháň passt de bal met de wreef. Rolczak rent richting de bal. Rolczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Macháň bereikt de bal nog maar net als eerste. Macháň passt de bal met de wreef. Freytag heeft problemen om de bal te vangen. Rolczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gömleksiz onderschept slim de pass. Gömleksiz probeert naar een medespeler te passen. Piekorz met een sublieme pass. Zardan is nu in balbezit. Zardan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Inworp. Jędraszek komt het veld opgelopen. Cabirzadə komt het veld opgelopen. Tagmatarchis komt het veld opgelopen. Rizov komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Rizov is nu in balbezit. Lukksepp onderschept slim de pass. Lukksepp speelt de bal door. Freytag bereikt de bal nog maar net als eerste. Freytag draait met de bal, schiet en ... Duvarcı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Gömleksiz geeft een lange en hoge pass. Martín speelt de bal door. Tagmatarchis rent richting de bal. Micov is nu in balbezit. Micov geeft een hoge lob. Tavazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Małpi Gaj - HERA-TEAM 0:1

90e minuut.
Buhalov geeft een lange en hoge pass. Macháň rent richting de bal. Macháň met een sublieme pass. Freytag is nu in balbezit. Freytag haalt uit met een fantastische trap. Duvarcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Freytag is nu in balbezit. Freytag schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Małpi Gaj 45%, HERA-TEAM 55%.
BKS Małpi Gaj - HERA-TEAM 0:1