Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.061
  • Stadion: Beatrix Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12640
Beatrix Ciuliki Ngine Sopot
ddd Tactiek fpierdulerio
53% Balbezit 47%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 66.5
solid Schieten outstanding
excellent Passen excellent
good Verdedigen solid


3e minuut.
Bambrowski kopt de bal weg. Marty probeert naar een medespeler te passen. Aldeia Monjardim probeert naar een medespeler te passen. Balloni is nu in balbezit. Balloni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Semler met een sublieme pass. Bambrowski speelt de bal door. Pineda speelt de bal door. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Aldeia Monjardim passt de bal met de wreef. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti geeft een hoge lob. Balloni rent richting de bal. Balloni draait met de bal, schiet en ... Domagalski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Pineda passt de bal met de wreef. Silvestre geeft een hoge lob. Daar is Semler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Fał met een harde bal richting middenveld. Ławecki kopt de bal weg. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Wrzesień rent richting de bal. Wrzesień geeft een lange en hoge pass. Dynak kopt de bal weg. Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beatrix - Ciuliki Ngine Sopot 0:1

20e minuut.
Ławecki is nu in balbezit. Ławecki probeert naar een medespeler te passen. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak verovert de bal door een tackle van achteren. Dynak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beatrix - Ciuliki Ngine Sopot 0:2

22e minuut.
Semler neemt de hoekschop. Bambrowski kopt de bal weg. Aldeia Monjardim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dynak rent richting de bal. Dynak haalt uit met een fantastische trap. Fał bokst de bal weg.

26e minuut.
Ławecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Semler bereikt de bal nog maar net als eerste. Semler geeft een hoge lob. Dynak maakt een snoekduik en kopt de bal. Fał probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beatrix - Ciuliki Ngine Sopot 0:3

27e minuut.
Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedretti passt de bal in één keer door. Eres rent richting de bal. Dynak onderschept slim de pass. Dynak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beatrix - Ciuliki Ngine Sopot 0:4

31e minuut.
Kukiz speelt de bal door. Silvestre is nu in balbezit. Silvestre passt de bal zonder na te denken. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Gorącawoda geeft een lange en hoge pass. Semler kopt de bal weg. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel. Marty probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Semler neemt de hoekschop. Bambrowski kopt de bal weg. Dynak rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ławecki met een sublieme pass. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre speelt de bal door. Dynak is nu in balbezit. Dynak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pedretti speelt de bal door. Silvestre rent richting de bal. Silvestre passt de bal in één keer door. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bohdanowicz kopt de bal weg. Ławecki geeft de bal voor. Bambrowski kopt de bal weg. Dynak rent richting de bal. Dynak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beatrix 73%, Ciuliki Ngine Sopot 27%.
Beatrix - Ciuliki Ngine Sopot 0:4

46e minuut.
Silvestre met een sublieme pass. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski passt de bal in één keer door. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak schiet op doel. Fał probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Aldeia Monjardim passt de bal zonder na te denken. Marty speelt de bal door. Aldeia Monjardim speelt de bal door. Balloni is nu in balbezit. Balloni draait met de bal, schiet en ... Domagalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Mosyła komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Pineda probeert naar een medespeler te passen. Dynak rent richting de bal. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Škultéty probeert naar een medespeler te passen. Ławecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki speelt de bal door. Semler is nu in balbezit. Semler haalt uit met een fantastische trap. Fał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Eres geeft de bal voor. Silvestre met een sublieme pass. Dynak is nu in balbezit. Dynak schiet op doel. Fał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beatrix - Ciuliki Ngine Sopot 0:5

72e minuut.
Barrio komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ławecki passt de bal in één keer door. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre passt de bal zonder na te denken. Dynak rent richting de bal. Dynak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Dynak speelt de bal door. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski passt de bal met de wreef. Dynak is nu in balbezit. Dynak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre geeft de bal voor. Bohdanowicz kan de bal niet met de borst controleren. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beatrix 64%, Ciuliki Ngine Sopot 36%.
Beatrix - Ciuliki Ngine Sopot 0:5