Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
> Lech Poznań Segel Olimpia
Marek1 Tactiek 4 liga
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 60.3
outstanding Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Brzęczyszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Szulc is nu in balbezit. Szulc passt de bal in één keer door. Engling is nu in balbezit. Engling schiet op doel. Sucigan bokst de bal weg.

8e minuut.
Taşkınalper geeft de bal voor. Daar is Mirzəyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. Fornůsek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
> Lech Poznań - Segel Olimpia 1:0

14e minuut.
Hoàng Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Phương probeert naar een medespeler te passen. Prażmowski probeert naar een medespeler te passen. Palibrk rent richting de bal. Palibrk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lahaye kopt de bal weg. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Campili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Collins is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hendriks wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Goitia Peña is nu in balbezit. Goitia Peña passt de bal met de wreef. Prażmowski speelt de bal door. Palibrk rent richting de bal. Palibrk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
> Lech Poznań - Segel Olimpia 2:0

28e minuut.
Prażmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prażmowski passt de bal zonder na te denken. Taşkınalper rent richting de bal. Taşkınalper geeft een lange en hoge pass. Krasucki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Szulc passt de bal zonder na te denken. Engling bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins draait met de bal, schiet en ... Sucigan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
> Lech Poznań - Segel Olimpia 2:1

39e minuut.
Prażmowski kopt de bal weg. Brzęczyszkiewicz rent richting de bal. Palibrk onderschept slim de pass. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. Fornůsek bokst de bal weg.

41e minuut.
Sidoruk verovert de bal door een tackle van achteren. Sidoruk probeert naar een medespeler te passen. Taşkınalper rent richting de bal. Taşkınalper geeft een lange en hoge pass. Krasucki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: > Lech Poznań 51%, Segel Olimpia 49%.
> Lech Poznań - Segel Olimpia 2:1

50e minuut.
Taşkınalper kopt de bal weg. Tasic rent richting de bal. Krasucki verovert de bal door een tackle van achteren. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
> Lech Poznań - Segel Olimpia 3:1

50e minuut.
Sotomayor komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Koblak speelt de bal door. Krasucki is nu in balbezit. Mirzəyev rent richting de bal. Krasucki onderschept slim de pass. Krasucki schiet op doel. Fornůsek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Szulc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulc passt de bal in één keer door. Engling is nu in balbezit. Engling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
> Lech Poznań - Segel Olimpia 3:2

62e minuut.
Sotomayor met een sublieme pass. Campili bereikt de bal nog maar net als eerste. Campili geeft een lange en hoge pass. Lahaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahaye geeft de bal voor. Sucigan bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Szulc met de inworp. Hendriks rent richting de bal. Hendriks geeft een hoge lob. Collins krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Sucigan bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Doeltrap. Milanés komt het veld opgelopen. Biesiekierski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Biesiekierski is nu in balbezit. Hendriks verovert de bal door een tackle van achteren. Hendriks met een sublieme pass. Daar is Szulc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szulc geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Benítez met een sublieme pass. Tasic rent richting de bal. Sotomayor onderschept slim de pass. Sotomayor haalt uit met een fantastische trap. Fornůsek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
> Lech Poznań - Segel Olimpia 4:2

86e minuut.
Brzęczyszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Szulc rent richting de bal. Szulc passt de bal met de wreef. Engling heeft problemen om de bal te vangen. Engling draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Collins rent richting de bal. Collins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
> Lech Poznań - Segel Olimpia 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: > Lech Poznań 59%, Segel Olimpia 41%.
> Lech Poznań - Segel Olimpia 4:3