Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.062
  • Stadion: WIKINGOWIE Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 39692
WIKINGOWIE Annunaki Nibiru
SHOGUN Tactiek 123 Extra
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 56.5
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
López Ufarte rent richting de bal. López Ufarte geeft een hoge lob. Eanes kopt de bal weg. Turkowski rent richting de bal. Turkowski haalt uit met een fantastische trap. Lyhne bokst de bal weg.

5e minuut.
Ciobotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobotaru met een sublieme pass. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. Jończyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ciobotaru onderschept slim de pass. Ciobotaru geeft de bal voor. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki geeft een hoge lob. Paoletti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Annunaki Nibiru 0:1

9e minuut.
Stawicki speelt de bal door. Paoletti rent richting de bal. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki schiet op doel. Jończyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Annunaki Nibiru 0:2

12e minuut.
Soldatović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Bergqvist met de inworp. Klungelig pakt Kuryło de bal. Kuryło geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Due de bal. Esser bereikt de bal nog maar net als eerste. Esser passt de bal zonder na te denken. Paoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jończyk bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bergqvist geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stawicki krijgt zijn hoofd ertegen. Jończyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Esser kopt de bal weg. Paoletti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soldatović is nu in balbezit. Paoletti verovert de bal door een tackle van achteren. Paoletti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kuryło probeert naar een medespeler te passen. Bergqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergqvist met een sublieme pass. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Esser verovert de bal door een tackle van achteren. Esser geeft een lange en hoge pass. Stawicki kopt de bal weg. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 67%, Annunaki Nibiru 33%.
WIKINGOWIE - Annunaki Nibiru 0:2

50e minuut.
Hahn kan de bal niet met de borst controleren. Woodgate probeert naar een medespeler te passen. Due controleert de bal met de borst. Turkowski is nu in balbezit. Turkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Annunaki Nibiru 1:2

56e minuut.
Bergqvist is nu in balbezit. Bergqvist probeert naar een medespeler te passen. Stawicki is nu in balbezit. Stawicki draait met de bal, schiet en ... Jończyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Annunaki Nibiru 1:3

60e minuut.
Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Ufarte. Kuryło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López Ufarte met een sublieme pass. Bergqvist zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paoletti springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Annunaki Nibiru 1:4

64e minuut.
Turkowski rent richting de bal. Turkowski geeft een lange en hoge pass. Woodgate rent richting de bal. Woodgate haalt uit met een fantastische trap. Lyhne probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Annunaki Nibiru 2:4

88e minuut.
Soldatović geeft een hoge lob. Inworp. Bergqvist met de inworp. Kuryło geeft een hoge lob. Paoletti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - Annunaki Nibiru 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 51%, Annunaki Nibiru 49%.
WIKINGOWIE - Annunaki Nibiru 2:5