Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centrum Zerkov FC ZERO
Gestonówka 532 Tactiek 6Liga
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
54.3 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Atlak is nu in balbezit. Hacılı onderschept slim de pass. Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
de la Gente rent richting de bal. de la Gente speelt de bal door. Atlak is nu in balbezit. Atlak draait met de bal, schiet en ... Bichado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - FC ZERO 0:1

19e minuut.
Velas passt de bal zonder na te denken. Šunjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šunjić geeft een hoge lob. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi haalt uit met een fantastische trap. Sigursteinnsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Mooren passt de bal met de wreef. Silber heeft problemen om de bal te vangen. Silber met een sublieme pass. Mooren rent richting de bal. Mooren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pietras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szczęściarz komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Velas bereikt de bal nog maar net als eerste. Velas passt de bal in één keer door. Moll bereikt de bal nog maar net als eerste. Moll geeft een lange en hoge pass. Melogno krijgt zijn hoofd ertegen. Sigursteinnsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šunjić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velas is nu in balbezit. Velas passt de bal zonder na te denken. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mai Hùng geeft een hoge lob. Inworp. Silber met de inworp. Bruzda geeft een lange en hoge pass. Atlak springt en kopt de bal. Bichado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Moll probeert naar een medespeler te passen. Melogno rent richting de bal. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágvölgyi draait met de bal, schiet en ... Sigursteinnsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Centrum Zerkov - FC ZERO 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Zerkov 50%, FC ZERO 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Centrum Zerkov - FC ZERO 1:1

54e minuut.
Melogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi heeft problemen om de bal te vangen. Vágvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - FC ZERO 2:1

57e minuut.
Vágvölgyi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dvorský komt het veld opgelopen. Golovaciuc neemt vlug de vrije trap. Perlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Perlai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Daar is Mai Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sypiański geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Szczęściarz de bal onder controle te krijgen. Melogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Melogno schiet op doel. Sigursteinnsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi draait met de bal, schiet en ... Sigursteinnsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Vágvölgyi kopt de bal weg. Szczęściarz rent richting de bal. Szczęściarz passt de bal in één keer door. Silber met een sublieme pass. Mooren bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tocantins geeft een hoge lob. Moll bereikt de bal nog maar net als eerste. Golovaciuc begaat een overtreding. Golovaciuc krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Perlai heeft problemen om de bal te vangen. Vágvölgyi rent richting de bal. Bruzda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bruzda krijgt een gele kaart. Vágvölgyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dvorský wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Zerkov 55%, FC ZERO 45%.
Centrum Zerkov - FC ZERO 2:1