Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roossoneri Lech>Mistrz
2024 Tactiek DoBOju5ACM
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 50.7
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Almanza geeft een lange en hoge pass. Vekerotas probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Almanza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biernat geeft de bal voor. Jonsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tansini komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Thompson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fizedean. Thompson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tys zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Złocki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Lech>Mistrz 1:0

37e minuut.
Tys passt de bal met de wreef. Baptist bereikt de bal nog maar net als eerste. Tansini rent richting de bal. Baptist onderschept slim de pass. Baptist schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Cichacki is nu in balbezit. Formica verovert de bal door een tackle van achteren. Formica passt de bal met de wreef. Tys geeft een lange en hoge pass. Złocki krijgt zijn hoofd ertegen. Jonsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vekerotas rent richting de bal. Vekerotas geeft een lange en hoge pass. Moratón geeft een lange en hoge pass. Daar is Tys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tys geeft de bal voor. Jonsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 39%, Lech>Mistrz 61%.
Roossoneri - Lech>Mistrz 1:0

46e minuut.
Ricciardo komt het veld opgelopen. Crapuzzi komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Biernat speelt de bal door. Daar is O`Farrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Farrell met een sublieme pass. Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złocki schiet op doel. Jonsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Fizedean passt de bal zonder na te denken. Ricciardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricciardo met een sublieme pass. Sárközy rent richting de bal. Sárközy draait met de bal, schiet en ... Harkály bokst de bal weg.

60e minuut.
Fizedean rent richting de bal. Biernat onderschept slim de pass. Biernat speelt de bal door. Złocki is nu in balbezit. Złocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Inworp. Formica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tys is nu in balbezit. Tys probeert naar een medespeler te passen. O`Farrell geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Złocki rent richting de bal. Złocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Lech>Mistrz 2:0

63e minuut.
Tys passt de bal zonder na te denken. Baptist is nu in balbezit. Baptist met een sublieme pass. Thompson rent richting de bal. Thompson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Tys speelt de bal door. Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Złocki is nu in balbezit. Złocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Crapuzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Biernat onderschept slim de pass. Biernat passt de bal zonder na te denken. Złocki is nu in balbezit. Złocki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lechantre komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Carreras komt het veld opgelopen.

82e minuut.
García Carreras passt de bal in één keer door. Tys rent richting de bal. Tys passt de bal zonder na te denken. Lechantre rent richting de bal. Lechantre haalt uit met een fantastische trap. Jonsen bokst de bal weg. De bal rolt over de achterlijn. de Los Cobos komt het veld opgelopen. Piechowicz komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Lechantre bereikt de bal nog maar net als eerste. Crapuzzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lechantre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piechowicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Jonsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Lech>Mistrz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 38%, Lech>Mistrz 62%.
Roossoneri - Lech>Mistrz 3:0