Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIKINGOWIE > Lech Poznań
SHOGUN Tactiek Marek1
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
59.4 gemiddelde waardering 57.7
very good Schieten outstanding
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Eanes speelt de bal door. Munitis Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki verovert de bal door een tackle van achteren. Krasucki draait met de bal, schiet en ... Jończyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - > Lech Poznań 0:1

5e minuut.
Koblak verovert de bal door een tackle van achteren. Koblak passt de bal zonder na te denken. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki schiet op doel. Jończyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - > Lech Poznań 0:2

7e minuut.
Prażmowski probeert naar een medespeler te passen. Mitriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor draait met de bal, schiet en ... Jończyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - > Lech Poznań 0:3

18e minuut.
Due probeert de bal met de borst te controleren. Due met een sublieme pass. Eanes is nu in balbezit. Eanes heeft problemen om de bal te vangen. Eanes draait met de bal, schiet en ... Sucigan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - > Lech Poznań 1:3

20e minuut.
Krasucki probeert naar een medespeler te passen. Prażmowski probeert de bal met de borst te controleren. Prażmowski speelt de bal door. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Prażmowski is nu in balbezit. Prażmowski passt de bal met de wreef. Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor draait met de bal, schiet en ... Jończyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - > Lech Poznań 1:4

23e minuut.
Woodgate onderschept slim de pass. Woodgate passt de bal met de wreef. Hoàng Phương rent richting de bal. Turkowski onderschept slim de pass. Turkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Gobbi trapt de bal weg van het doel. López Ufarte kopt de bal weg. Daar is Hoàng Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turkowski rent richting de bal. Turkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Due speelt de bal door. Munitis Álvarez rent richting de bal. Munitis Álvarez passt de bal in één keer door. Eanes rent richting de bal. Eanes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 51%, > Lech Poznań 49%.
WIKINGOWIE - > Lech Poznań 1:4

49e minuut.
Šofranić geeft een hoge lob. Tomasich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasich geeft een lange en hoge pass. Eanes rent richting de bal. Eanes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Palibrk komt het veld opgelopen. Niewitowski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
López Ufarte rent richting de bal. Hoàng Phương rent richting de bal. Hoàng Phương geeft de bal voor. Palibrk rent richting de bal. Palibrk haalt uit met een fantastische trap. Jończyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - > Lech Poznań 1:5

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Milanés komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prażmowski zal de hoekschop nemen. Palibrk springt en kopt de bal. Jończyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - > Lech Poznań 1:6

76e minuut.
Koblak is nu in balbezit. Due onderschept slim de pass. Due passt de bal zonder na te denken. Turkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkowski draait met de bal, schiet en ... Sucigan bokst de bal weg.

89e minuut.
Munitis Álvarez geeft de bal voor. López Ufarte rent richting de bal. López Ufarte met een sublieme pass. Woodgate geeft de bal voor. Turkowski springt en kopt de bal. Sucigan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 39%, > Lech Poznań 61%.
WIKINGOWIE - > Lech Poznań 1:6