Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.062
  • Stadion: Roossoneri Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 39395
Roossoneri Centrum Zerkov
2024 Tactiek Gestonówka 532
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
62.4 gemiddelde waardering 53.9
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Šunjić rent richting de bal. O`Farrell rent richting de bal. Šunjić verovert de bal door een tackle van achteren. Šunjić speelt de bal door. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Centrum Zerkov 0:1

16e minuut.
Baptist passt de bal in één keer door. Tys heeft problemen om de bal te vangen. Tys geeft een hoge lob. Klungelig pakt Thompson de bal. Thompson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Baptist controleert de bal met de borst. Mai Hùng rent richting de bal. Baptist onderschept slim de pass. Baptist draait met de bal, schiet en ... Bichado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Roossoneri - Centrum Zerkov 1:1

30e minuut.
Tys probeert naar een medespeler te passen. Baptist is nu in balbezit. Baptist passt de bal in één keer door. Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złocki haalt uit met een fantastische trap. Bichado bokst de bal weg. Tocantins speelt de bal door. Sellier heeft problemen om de bal te vangen. Bichado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Tocantins kopt de bal weg. Klungelig pakt Sellier de bal. Sellier geeft een lange en hoge pass. O`Farrell geeft een lange en hoge pass. Złocki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 39%, Centrum Zerkov 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Roossoneri - Centrum Zerkov 1:1

52e minuut.
Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı geeft een lange en hoge pass. Mai Hùng probeert de bal met de borst te controleren. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson schiet op doel. Bichado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Vágvölgyi onderschept slim de pass. Vágvölgyi speelt de bal door. Melogno rent richting de bal. Hải Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Hà schiet op doel. Harkály bokst de bal weg.

68e minuut.
Biernat passt de bal zonder na te denken. Tys bereikt de bal nog maar net als eerste. Tys passt de bal zonder na te denken. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson draait met de bal, schiet en ... Paal! Bichado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Moll passt de bal in één keer door. Sypiański speelt de bal door. O`Farrell geeft een hoge lob. Baptist rent richting de bal. Baptist geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lechantre komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Moll rent richting de bal. Biernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernat geeft de bal voor. Baptist is nu in balbezit. Baptist haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García Carreras komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Moratón bereikt de bal nog maar net als eerste. Moratón geeft een lange en hoge pass. Sellier probeert de bal met de borst te controleren. Lechantre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechantre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vágvölgyi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Piechowicz komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Hải Hà rent richting de bal. Piechowicz onderschept slim de pass. Piechowicz met een sublieme pass. García Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. García Carreras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tocantins heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Baptist is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Centrum Zerkov 2:1

90e minuut.
Piechowicz rent richting de bal. Piechowicz passt de bal met de wreef. García Carreras rent richting de bal. García Carreras schiet op doel. Bichado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roossoneri - Centrum Zerkov 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roossoneri 49%, Centrum Zerkov 51%.
Roossoneri - Centrum Zerkov 3:1