Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.062
  • Stadion: mikolas Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 8300
mikolas Guadalajara Dragons
nowa Tactiek wKupieSiła
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 47.4
solid Schieten solid
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Lempinen rent richting de bal. Lempinen probeert naar een medespeler te passen. Doğramacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Stella rent richting de bal. Stella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Łeptuch passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kraj de bal. Kraj met een sublieme pass. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Olędzki verovert de bal door een tackle van achteren. Olędzki geeft de bal voor. Doğramacı kopt de bal weg. Stella rent richting de bal. Stella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Malczyk is nu in balbezit. Rizzo verovert de bal door een tackle van achteren. Rizzo probeert naar een medespeler te passen. Krizsán rent richting de bal. Krizsán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Mihelič is nu in balbezit. Doğramacı onderschept slim de pass. Łeptuch geeft de bal voor. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Krizsán speelt de bal door. Łeptuch is nu in balbezit. Łeptuch passt de bal in één keer door. Rizzo rent richting de bal. Rizzo draait met de bal, schiet en ... Vernazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Malczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán verovert de bal door een tackle van achteren. Krizsán draait met de bal, schiet en ... Vernazza bokst de bal weg.

33e minuut.
Lodyga probeert naar een medespeler te passen. Lempinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lempinen passt de bal zonder na te denken. Doğramacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğramacı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 55%, Guadalajara Dragons 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mikolas - Guadalajara Dragons 0:0

51e minuut.
Kraj geeft een hoge lob. Rizzo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olędzki. Rizzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Łeptuch komt bij de bal en schiet. Vernazza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Gajowy met een snelle inworp. Łeptuch geeft een lange en hoge pass. Kapteinis is nu in balbezit. Krizsán verovert de bal door een tackle van achteren. Krizsán draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - Guadalajara Dragons 1:0

69e minuut.
Gajowy geeft een lange en hoge pass. Rizzo kopt de bal weg. Krizsán rent richting de bal. Krizsán schiet op doel. Vernazza probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

71e minuut.
Mihelič rent richting de bal. Doğramacı is nu in balbezit. Brđanović is nu in balbezit. Doğramacı verovert de bal door een tackle van achteren. Doğramacı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Lodyga met de inworp. Lempinen rent richting de bal. Łeptuch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lempinen raakt geblesseerd tijdens het duel. Lempinen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vondrášek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Nędza geeft een hoge lob. Kraj kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Miraut de bal onder controle te krijgen. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kraj bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cisak. Kraj raakt geblesseerd tijdens het duel. Łeptuch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Naylor de bal. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Cisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán begaat een overtreding. Krizsán krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Lodyga speelt de bal door. Doğramacı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brđanović. Brđanović krijgt een gele kaart. Doğramacı raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Doğramacı kan niet meer verder spelen. Kara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 55%, Guadalajara Dragons 45%.
mikolas - Guadalajara Dragons 1:0