Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz mikolas
Diament Atak RR Tactiek nowa
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38 gemiddelde waardering 44.4
good Schieten very good
weak Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Daar is Dowgiałło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowgiałło met een sublieme pass. Skosogorienko heeft problemen om de bal te vangen. Rizzo verovert de bal door een tackle van achteren. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - mikolas 0:1

5e minuut.
Guidetti is nu in balbezit. Guidetti geeft een hoge lob. Kraj kopt de bal weg. Rizzo rent richting de bal. Rizzo haalt uit met een fantastische trap. Cankurtaran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Łeptuch speelt de bal door. Gajowy geeft een lange en hoge pass. Rizzo kopt de bal weg. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Rizzo rent richting de bal. Rizzo speelt de bal door. Krizsán rent richting de bal. Krizsán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - mikolas 0:2

28e minuut.
Skosogorienko speelt de bal door. Kraj probeert naar een medespeler te passen. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo passt de bal in één keer door. Gajowy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lewalski verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kraj zal de hoekschop nemen. Krizsán maakt een snoekduik en kopt de bal. Cankurtaran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Doeltrap. Računica komt het veld opgelopen. Dib Padão komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 65%, mikolas 35%.
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - mikolas 0:2

51e minuut.
Doeltrap. Peraza komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Rizzo probeert de bal met de borst te controleren. Rizzo geeft de bal voor. Kraj kopt de bal weg. Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Łeptuch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Krizsán controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pulpescu komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Nędza rent richting de bal. Dib Padão verovert de bal door een tackle van achteren. Peraza rent richting de bal. Peraza haalt uit met een fantastische trap. Vondrášek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - mikolas 1:2

62e minuut.
Dib Padão rent richting de bal. Rizzo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dib Padão is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skosogorienko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Peraza rent richting de bal. Peraza schiet op doel. Vondrášek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - mikolas 2:2

64e minuut.
Łeptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Łeptuch geeft een hoge lob. Krizsán rent richting de bal. Krizsán haalt uit met een fantastische trap. Cankurtaran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - mikolas 2:3

69e minuut.
Łeptuch geeft de bal voor. Rizzo rent richting de bal. Rizzo passt de bal met de wreef. Krizsán rent richting de bal. Krizsán schiet op doel. Cankurtaran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guidetti heeft problemen om de bal te vangen. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán draait met de bal, schiet en ... Cankurtaran bokst de bal weg. Daar is Guidetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - mikolas 2:4

83e minuut.
Pulpescu is nu in balbezit. Pulpescu passt de bal met de wreef. Računica is nu in balbezit. Računica schiet op doel. Vondrášek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kraj is nu in balbezit. Kraj speelt de bal door. Klungelig pakt Krizsán de bal. Krizsán haalt uit met een fantastische trap. Cankurtaran probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - mikolas 2:5

89e minuut.
Guidetti geeft een hoge lob. Inworp. Kraj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łeptuch is nu in balbezit. Łeptuch geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 48%, mikolas 52%.
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - mikolas 2:5