Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-28 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.062
  • Stadion: mikolas Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8025
mikolas RDŃ Gwardia Raduń Wałcz
nowa 1 Tactiek Diament Atak RR
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 39.6
very good Schieten good
solid Passen average
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Mihelič geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pulpescu de bal. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez geeft een hoge lob. Irlandês probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ignasz kopt de bal weg. Stochino rent richting de bal. Stochino probeert naar een medespeler te passen. Łeptuch geeft een hoge lob. Krizsán springt en kopt de bal. Cankurtaran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado geeft de bal voor. Krizsán rent richting de bal. Krizsán draait met de bal, schiet en ... Cankurtaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Ledesma onderschept slim de pass. Ledesma met een sublieme pass. Krizsán rent richting de bal. Krizsán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 1:0

17e minuut.
Stochino passt de bal met de wreef. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz passt de bal met de wreef. Łeptuch rent richting de bal. Łeptuch geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Łeptuch passt de bal zonder na te denken. Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stochino rent richting de bal. Stochino geeft een lange en hoge pass. Krizsán maakt een snoekduik en kopt de bal. Cankurtaran bokst de bal weg.

41e minuut.
Stochino rent richting de bal. Guidetti onderschept slim de pass. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 35%, RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 65%.
mikolas - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 2:0

49e minuut.
Dib Padão geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mihelič de bal. Audytor is nu in balbezit. Audytor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Mihelič verovert de bal door een tackle van achteren. Mihelič geeft een lange en hoge pass. Krizsán controleert de bal met de borst. Stochino rent richting de bal. Stochino schiet op doel. Cankurtaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Cankurtaran speelt de bal door. Ledesma kopt de bal weg. Łeptuch met een sublieme pass. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Audytor bereikt de bal nog maar net als eerste. Creixell verovert de bal door een tackle van achteren. Creixell geeft een lange en hoge pass. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán schiet op doel. Cankurtaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rasobov verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Łeptuch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz passt de bal zonder na te denken. Stochino rent richting de bal. Krizsán rent richting de bal. Krizsán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 45%, RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 55%.
mikolas - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 2:0