Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga V.062
  • Stadion: Dragon Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20000
Guadalajara Dragons F.C Kapy
wKupieSiła Tactiek dumi
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 42.8
solide Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Gontarewicz kopt de bal weg. Martínez Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lodyga zal de hoekschop nemen. Kara springt en kopt de bal. Sonzogno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stella springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milardović met een snelle inworp. Egelja geeft de bal voor. Daar is Janbeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janbeck schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gontarewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodyga onderschept slim de pass. Lodyga probeert naar een medespeler te passen. Kara is nu in balbezit. Kara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - F.C Kapy 1:0

11e minuut.
Stręt kopt de bal weg. Klungelig pakt Martínez Gutiérrez de bal. Martínez Gutiérrez geeft de bal voor. Masoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Velinov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sonzogno met een harde bal richting middenveld. Malczyk kopt de bal weg. Kara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stella rent richting de bal. Stella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Masoni rent richting de bal. Masoni speelt de bal door. Lodyga is nu in balbezit. Lodyga geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Miraut verovert de bal door een tackle van achteren. Əmircanov probeert naar een medespeler te passen. Lodyga met een sublieme pass. Kara rent richting de bal. Kara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grądzki heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - F.C Kapy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guadalajara Dragons 36%, F.C Kapy 64%.
Guadalajara Dragons - F.C Kapy 2:0

63e minuut.
Egelja geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Janbeck de bal onder controle te krijgen. Cisak onderschept slim de pass. Velinov is nu in balbezit. Velinov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Vernazza trapt de bal weg. Əmircanov met een sublieme pass. Daar is Kara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Miraut is nu in balbezit. Miraut speelt de bal door. Lodyga speelt de bal door. Stella is nu in balbezit. Stella haalt uit met een fantastische trap. Sonzogno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guadalajara Dragons - F.C Kapy 3:0

79e minuut.
Malczyk is nu in balbezit. Masoni onderschept slim de pass. Masoni geeft de bal voor. Janbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Janbeck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guadalajara Dragons 45%, F.C Kapy 55%.
Guadalajara Dragons - F.C Kapy 3:0