Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centrum Zerkov > Lech Poznań
Gestonówka 532 Tactiek Marek1
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
54.2 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Daar is Mai Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sypiański met een sublieme pass. Šunjić is nu in balbezit. Šunjić geeft de bal voor. Melogno krijgt zijn hoofd ertegen. Sucigan bokst de bal weg. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - > Lech Poznań 1:0

7e minuut.
Sotomayor geeft een hoge lob. Mai Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Prażmowski is nu in balbezit. Prażmowski geeft de bal voor. Krasucki krijgt zijn hoofd ertegen. Bichado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Taşkınalper bereikt de bal nog maar net als eerste. Taşkınalper met een sublieme pass. Sotomayor is nu in balbezit. Sotomayor draait met de bal, schiet en ... Bichado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Centrum Zerkov - > Lech Poznań 1:1

14e minuut.
Prażmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prażmowski geeft een lange en hoge pass. Taşkınalper kopt de bal weg. Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor schiet op doel. Bichado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Mai Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Prażmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Krasucki verovert de bal door een tackle van achteren. Krasucki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Koblak passt de bal in één keer door. Daar is Taşkınalper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taşkınalper met een sublieme pass. Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacılı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krasucki raakt geblesseerd tijdens het duel. Krasucki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - > Lech Poznań 1:2

27e minuut.
Cajić verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taşkınalper met de inworp. Koblak rent richting de bal. Koblak geeft de bal voor. Bichado bokst de bal weg.

29e minuut.
Hoàng Phương heeft problemen om de bal te vangen. Koblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Hà onderschept slim de pass. Hải Hà geeft een hoge lob. Melogno rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Centrum Zerkov - > Lech Poznań 2:2

42e minuut.
Hoàng Phương geeft een lange en hoge pass. Sotomayor kopt de bal weg. Dvorský probeert de bal aan de voet te houden. Taşkınalper geeft een hoge lob. Krasucki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Prażmowski passt de bal zonder na te denken. Mai Hùng rent richting de bal. Krasucki onderschept slim de pass. Krasucki schiet op doel. Bichado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - > Lech Poznań 2:3

45e minuut.
Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Melogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidoruk rent richting de bal. Melogno verovert de bal door een tackle van achteren. Melogno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Zerkov 56%, > Lech Poznań 44%.
Centrum Zerkov - > Lech Poznań 2:3

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niewitowski komt het veld opgelopen. Palibrk komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Tocantins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prażmowski onderschept slim de pass. Prażmowski geeft een lange en hoge pass. Krasucki springt en kopt de bal. Bichado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrum Zerkov - > Lech Poznań 2:4

70e minuut.
Buitenspel voor Krasucki. Goede buitenspelval van de verdediging. Chiaretto komt het veld opgelopen. Milanés komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šunjić met de inworp. Hải Hà speelt de bal door. Melogno rent richting de bal. Melogno draait met de bal, schiet en ... Sucigan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vágvölgyi is nu in balbezit. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrum Zerkov 49%, > Lech Poznań 51%.
Centrum Zerkov - > Lech Poznań 2:4