Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Annunaki Nibiru Guadalajara Dragons
123 Extra Tactiek wKupieSiła
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56 gemiddelde waardering 47.2
formidable Schieten good
very good Passen good
formidable Verdedigen good


6e minuut.
Kuryło is nu in balbezit. Kuryło geeft een lange en hoge pass. Paoletti kopt de bal weg. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. Vernazza bokst de bal weg.

13e minuut.
Paoletti passt de bal in één keer door. Stawicki rent richting de bal. Cisak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cisak krijgt een gele kaart. Stawicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stawicki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Annunaki Nibiru - Guadalajara Dragons 1:0

16e minuut.
Cisak rent richting de bal. Kuryło verovert de bal door een tackle van achteren. Kuryło geeft een hoge lob. Paoletti rent richting de bal. Paoletti draait met de bal, schiet en ... Vernazza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Kuryło onderschept slim de pass. Kuryło geeft de bal voor. Paoletti kopt de bal weg. Stawicki rent richting de bal. Stawicki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Annunaki Nibiru - Guadalajara Dragons 2:0

19e minuut.
Bergqvist rent richting de bal. Bergqvist geeft de bal voor. Paoletti is nu in balbezit. Stawicki rent richting de bal. Stawicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Miraut speelt de bal door. Əmircanov heeft problemen om de bal te vangen. Esser met een sublieme pass. Paoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Carrier geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kuryło de bal onder controle te krijgen. Bergqvist kopt de bal weg. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergqvist onderschept slim de pass. Bergqvist speelt de bal door. Paoletti is nu in balbezit. Paoletti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Annunaki Nibiru - Guadalajara Dragons 3:0

40e minuut.
Miraut geeft een hoge lob. Kara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahn begaat een overtreding. Hahn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Annunaki Nibiru 35%, Guadalajara Dragons 65%.
Annunaki Nibiru - Guadalajara Dragons 3:0

55e minuut.
Ciobotaru speelt de bal door. Kara rent richting de bal. Stella is nu in balbezit. Stella haalt uit met een fantastische trap. Lyhne maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kuryło passt de bal met de wreef. Olędzki is nu in balbezit. Paoletti onderschept slim de pass. Paoletti draait met de bal, schiet en ... Vernazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Annunaki Nibiru - Guadalajara Dragons 4:0

66e minuut.
Malczyk is nu in balbezit. Paoletti verovert de bal door een tackle van achteren. Paoletti passt de bal in één keer door. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Annunaki Nibiru - Guadalajara Dragons 5:0

76e minuut.
Miraut is nu in balbezit. Kuryło verovert de bal door een tackle van achteren. Kuryło geeft de bal voor. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Miraut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło onderschept slim de pass. Kuryło geeft een lange en hoge pass. Stawicki rent richting de bal. Stawicki schiet op doel. Vernazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Paoletti kopt de bal weg. Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoletti rent richting de bal. Paoletti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Annunaki Nibiru - Guadalajara Dragons 6:0

80e minuut.
Naylor speelt de bal door. Olędzki heeft problemen om de bal te vangen. Paoletti is nu in balbezit. Klungelig pakt Paoletti de bal. Paoletti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stawicki rent richting de bal. Stawicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Annunaki Nibiru - Guadalajara Dragons 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Annunaki Nibiru 44%, Guadalajara Dragons 56%.
Annunaki Nibiru - Guadalajara Dragons 7:0