Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIKINGOWIE RDŃ Gwardia Raduń Wałcz
SHOGUN Tactiek Diament Atak RR
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 38.3
very good Schieten good
very good Passen weak
good Verdedigen adequate


5e minuut.
Guidetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidetti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. López Ufarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Due geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
López Ufarte geeft een lange en hoge pass. Munitis Álvarez is nu in balbezit. Munitis Álvarez passt de bal met de wreef. Eanes heeft problemen om de bal te vangen. Eanes schiet op doel. Cankurtaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Mitriţă geeft de bal voor. Eanes kopt de bal weg. Woodgate probeert de bal met de borst te controleren. Merk bereikt de bal nog maar net als eerste. Merk schiet op doel. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Munitis Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Due bereikt de bal nog maar net als eerste. Due geeft een hoge lob. Woodgate rent richting de bal. Woodgate draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 1:0

18e minuut.
Inworp. López Ufarte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Due geeft een lange en hoge pass. Eanes maakt een snoekduik en kopt de bal. Cankurtaran maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 2:0

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dowgiałło stond buitenspel. López Ufarte neemt vlug de vrije trap. Woodgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate draait met de bal, schiet en ... Cankurtaran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 3:0

30e minuut.
Eanes kopt de bal weg. Woodgate rent richting de bal. Merk met een sublieme pass. Eanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eanes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 4:0

31e minuut.
Tyczkała heeft problemen om de bal te vangen. Eanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruczkowski met een sublieme pass. Eanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eanes haalt uit met een fantastische trap. Cankurtaran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 5:0

37e minuut.
Lewalski is nu in balbezit. Lewalski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Skosogorienko de bal. Eanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eanes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Eanes met een sublieme pass. Woodgate rent richting de bal. Guidetti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Woodgate raakt geblesseerd tijdens het duel. Eanes neemt de penalty, wat een uithaal! Cankurtaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Rasobov rent richting de bal. Woodgate onderschept slim de pass. Woodgate met een sublieme pass. Eanes heeft problemen om de bal te vangen. Eanes haalt uit met een fantastische trap. Cankurtaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 25%, RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 75%.
WIKINGOWIE - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 5:0

46e minuut.
Dib Padão komt het veld opgelopen. Računica komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Guidetti geeft de bal voor. Inworp. López Ufarte met de inworp. Due met een sublieme pass. Munitis Álvarez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Peraza komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Badia bereikt de bal nog maar net als eerste. Badia geeft een lange en hoge pass. Računica kopt de bal weg. López Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ufarte geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Takáts controleert de bal met de borst. López Ufarte is nu in balbezit. López Ufarte geeft een hoge lob. Eanes rent richting de bal. Eanes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Mitriţă passt de bal met de wreef. Merk bereikt de bal nog maar net als eerste. Merk draait met de bal, schiet en ... Cankurtaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eanes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 6:0

59e minuut.
Dib Padão met een sublieme pass. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbi geeft de bal voor. Eanes springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Pulpescu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Tomasich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Due probeert naar een medespeler te passen. Woodgate met een sublieme pass. Eanes is nu in balbezit. Eanes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 7:0

63e minuut.
Inworp. López Ufarte met een snelle inworp. Due geeft een hoge lob. Eanes springt en kopt de bal. Cankurtaran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 8:0

70e minuut.
Munitis Álvarez geeft een hoge lob. López Ufarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kebab legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! López Ufarte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eanes neemt de penalty, wat een uithaal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Doeltrap. Jończyk trapt de bal weg van het doel. Eanes kopt de bal weg. Woodgate is nu in balbezit. Woodgate schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Munitis Álvarez is nu in balbezit. Munitis Álvarez passt de bal met de wreef. Eanes is nu in balbezit. Eanes draait met de bal, schiet en ... Cankurtaran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WIKINGOWIE - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 9:0

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turba komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teerenhovi komt het veld opgelopen. Cankurtaran met een harde bal richting middenveld. Due kopt de bal weg. Eanes is nu in balbezit. Eanes draait met de bal, schiet en ... Cankurtaran probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Popa komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Dib Padão kan de bal niet met de borst controleren. Due verovert de bal door een tackle van achteren. Due passt de bal zonder na te denken. Eanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Eanes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIKINGOWIE 26%, RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 74%.
WIKINGOWIE - RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 9:0