Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.062
  • Stadion: mikolas Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8297
mikolas Lech>Mistrz
nowa Tactiek DoBOju5ACM
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 54.5
adequate Schieten solid
weak Passen formidable
good Verdedigen good


2e minuut.
Olave zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrvanović is nu in balbezit. Hrvanović passt de bal zonder na te denken. Olave geeft een hoge lob. Sárközy krijgt zijn hoofd ertegen. Vondrášek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Fizedean heeft problemen om de bal te vangen. Fizedean passt de bal met de wreef. Soldevila met een sublieme pass. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Sárközy onderschept slim de pass. Sárközy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Olave de bal. Olave geeft een hoge lob. Sárközy krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Fizedean verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kraj zal de hoekschop nemen. Jonsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Adamczak kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - Lech>Mistrz 1:0

16e minuut.
Ciupik passt de bal met de wreef. Krizsán is nu in balbezit. Półchłopek is nu in balbezit. Krizsán onderschept slim de pass. Krizsán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Secăreanu de bal. Secăreanu speelt de bal door. Hrvanović is nu in balbezit. Hrvanović geeft de bal voor. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Olave rent richting de bal. Olave passt de bal zonder na te denken. Sárközy is nu in balbezit. Sárközy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mikolas - Lech>Mistrz 1:1

29e minuut.
Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu haalt uit met een fantastische trap. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy draait met de bal, schiet en ... Vondrášek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - Lech>Mistrz 1:2

35e minuut.
Soldevila met een sublieme pass. Raizel is nu in balbezit. Sárközy verovert de bal door een tackle van achteren. Sárközy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 75%, Lech>Mistrz 25%.
mikolas - Lech>Mistrz 1:2

46e minuut.
Tansini komt het veld opgelopen. Crapuzzi komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Hrvanović geeft een hoge lob. Secăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Secăreanu geeft een hoge lob. Sárközy is nu in balbezit. Sárközy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ciupik is nu in balbezit. Fizedean begaat een overtreding. Ciupik raakt geblesseerd tijdens het duel. Brđanović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Krizsán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Tansini rent richting de bal. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu passt de bal in één keer door. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Crapuzzi is nu in balbezit. Crapuzzi geeft een hoge lob. Nędza rent richting de bal. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy draait met de bal, schiet en ... Vondrášek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - Lech>Mistrz 1:3

86e minuut.
Prado rent richting de bal. Prado geeft de bal voor. Ciupik kopt de bal weg. Sárközy is nu in balbezit. Sárközy draait met de bal, schiet en ... Vondrášek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu geeft een lange en hoge pass. Sárközy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközy draait met de bal, schiet en ... Vondrášek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mikolas - Lech>Mistrz 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mikolas 67%, Lech>Mistrz 33%.
mikolas - Lech>Mistrz 1:4