Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.062
  • Stadion: F.C Kapy Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9446
F.C Kapy Roossoneri
dumi Tactiek 2024
49% Balbezit 51%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 59.8
good Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Martínez Gutiérrez passt de bal in één keer door. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz geeft een hoge lob. Baptist rent richting de bal. Baptist geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Inworp. Egelja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biernat speelt de bal door. Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złocki schiet op doel. Sonzogno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Baptist geeft de bal voor. Daar is García Carreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grądzki is nu in balbezit. García Carreras onderschept slim de pass. García Carreras probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Almanza geeft de bal voor. Złocki is nu in balbezit. Kontić verovert de bal door een tackle van achteren. García Carreras onderschept slim de pass. García Carreras draait met de bal, schiet en ... Sonzogno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kontić geeft een hoge lob. Velinov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Almanza maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. García Carreras bereikt de bal nog maar net als eerste. García Carreras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Baptist is nu in balbezit. Baptist met een sublieme pass. Złocki is nu in balbezit. Złocki haalt uit met een fantastische trap. Sonzogno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - Roossoneri 0:1

17e minuut.
Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarewicz geeft de bal voor. Martínez Gutiérrez kopt de bal weg. Janbeck is nu in balbezit. Janbeck haalt uit met een fantastische trap. Harkály verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Carreras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tys rent richting de bal. Tys geeft de bal voor. Złocki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tys bereikt de bal nog maar net als eerste. Tys passt de bal zonder na te denken. García Carreras rent richting de bal. García Carreras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - Roossoneri 0:2

37e minuut.
Almanza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt García Carreras de bal. García Carreras passt de bal zonder na te denken. Złocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Złocki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - Roossoneri 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Kapy 73%, Roossoneri 27%.
F.C Kapy - Roossoneri 0:3

46e minuut.
O`Farrell probeert naar een medespeler te passen. Mareczek geeft de bal voor. Złocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Baptist de bal. Baptist haalt uit met een fantastische trap. Sonzogno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Stręt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baptist met een snelle inworp. Tys rent richting de bal. Tys geeft een hoge lob. Sonzogno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Złocki controleert de bal met de borst. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - Roossoneri 0:4

48e minuut.
Tys is nu in balbezit. Tys geeft de bal voor. García Carreras kopt de bal weg. Złocki rent richting de bal. Złocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Złocki rent richting de bal. Złocki passt de bal zonder na te denken. Baptist rent richting de bal. Baptist draait met de bal, schiet en ... Kontić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sonzogno bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mareczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareczek met een sublieme pass. Biernat rent richting de bal. Biernat geeft een hoge lob. Złocki krijgt zijn hoofd ertegen. Sonzogno bokst de bal weg.

62e minuut.
Formica rent richting de bal. Formica geeft de bal voor. Gontarewicz rent richting de bal. Baptist onderschept slim de pass. Baptist schiet op doel. Sonzogno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Złocki rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García Carreras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Złocki is nu in balbezit. Złocki draait met de bal, schiet en ... Sonzogno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Almanza probeert naar een medespeler te passen. Biernat is nu in balbezit. Biernat speelt de bal door. Złocki rent richting de bal. Złocki schiet op doel. Sonzogno bokst de bal weg.

72e minuut.
Inworp. Piechowicz komt het veld opgelopen. Almanza met de inworp. Tys geeft de bal voor. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złocki rent richting de bal. Złocki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - Roossoneri 0:5

76e minuut.
Inworp. Swędera komt het veld opgelopen. Lechantre komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Harkály speelt de bal door. Tys is nu in balbezit. Tys speelt de bal door. Baptist rent richting de bal. Baptist schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Thompson komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Baptist bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontić is nu in balbezit. Baptist verovert de bal door een tackle van achteren. Baptist draait met de bal, schiet en ... Sonzogno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Kapy - Roossoneri 0:6

81e minuut.
Adamski komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daar is Grądzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lechantre is nu in balbezit. Lechantre geeft de bal voor. Thompson maakt een snoekduik en kopt de bal. Sonzogno probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gontarewicz geeft de bal voor. O`Farrell heeft problemen om de bal te vangen. O`Farrell geeft de bal voor. Lechantre is nu in balbezit. Lechantre haalt uit met een fantastische trap. Sonzogno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Kapy 76%, Roossoneri 24%.
F.C Kapy - Roossoneri 0:6