Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz Centrum Zerkov
Obrona R6 Tactiek Gestonówka 532
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten excellent
average Passen solid
good Verdedigen good


6e minuut.
Cankurtaran met een harde bal richting middenveld. Hải Hà kopt de bal weg. Lazarovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul bereikt de bal nog maar net als eerste. Balul haalt uit met een fantastische trap. Cankurtaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Guidetti met een sublieme pass. Barkó probeert naar een medespeler te passen. Pulpescu probeert naar een medespeler te passen. Balul rent richting de bal. Balul schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Pulpescu is nu in balbezit. Dvorský onderschept slim de pass. Dvorský geeft een hoge lob. Balul springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Centrum Zerkov 0:1

17e minuut.
Badia rent richting de bal. Badia geeft een lange en hoge pass. Hải Hà kopt de bal weg. Balul rent richting de bal. Balul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Barkó geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dvorský met een snelle inworp. Hải Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Hà geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Skosogorienko met een sublieme pass. Šunjić rent richting de bal. Šunjić passt de bal met de wreef. Balul rent richting de bal. Balul schiet op doel. Cankurtaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Centrum Zerkov 0:2

23e minuut.
Lazarovici is nu in balbezit. Balul rent richting de bal. Badia is nu in balbezit. Balul verovert de bal door een tackle van achteren. Balul draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Centrum Zerkov 0:3

25e minuut.
Balul speelt de bal door. Hải Hà is nu in balbezit. Hải Hà geeft een lange en hoge pass. Šunjić is nu in balbezit. Šunjić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balul rent richting de bal. Lazarovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarovici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Centrum Zerkov 0:4

25e minuut.
Spinu komt het veld opgelopen. Melogno komt het veld opgelopen. Vágvölgyi komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Hải Hà onderschept slim de pass. Hải Hà passt de bal in één keer door. Daar is Melogno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melogno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Centrum Zerkov 0:5

32e minuut.
Cankurtaran trapt de bal weg. Hải Hà kopt de bal weg. Vágvölgyi rent richting de bal. Melogno is nu in balbezit. Melogno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Šunjić met een snelle inworp. Hải Hà is nu in balbezit. Hải Hà geeft een lange en hoge pass. Vágvölgyi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Vágvölgyi rent richting de bal. Rasobov rent richting de bal. Rasobov passt de bal zonder na te denken. Dvorský geeft de bal voor. Melogno springt en kopt de bal. Cankurtaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Melogno is nu in balbezit. Badia rent richting de bal. Badia geeft een lange en hoge pass. Melogno is nu in balbezit. Melogno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Šunjić geeft een hoge lob. Melogno kopt de bal weg. Klungelig pakt Vágvölgyi de bal. Vágvölgyi schiet op doel. Cankurtaran probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dvorský speelt de bal door. Melogno rent richting de bal. Vágvölgyi is nu in balbezit. Melogno rent richting de bal. Melogno haalt uit met een fantastische trap. Cankurtaran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vágvölgyi rent richting de bal. Melogno rent richting de bal. Melogno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 84%, Centrum Zerkov 16%.
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Centrum Zerkov 0:5

47e minuut.
Daar is Vágvölgyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guidetti is nu in balbezit. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi schiet op doel. Cankurtaran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Centrum Zerkov 0:6

51e minuut.
Studnicki onderschept slim de pass. Studnicki geeft een hoge lob. Hải Hà kopt de bal weg. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi haalt uit met een fantastische trap. Cankurtaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Melogno heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pulpescu is nu in balbezit. Studnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Studnicki geeft de bal voor. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi schiet op doel. Cankurtaran bokst de bal weg.

62e minuut.
Šunjić geeft een hoge lob. Vágvölgyi kopt de bal weg. Melogno is nu in balbezit. Daar is Melogno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melogno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Hải Hà speelt de bal door. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi passt de bal in één keer door. Melogno rent richting de bal. Melogno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Centrum Zerkov 0:7

65e minuut.
Spinu geeft de bal voor. Hải Hà probeert naar een medespeler te passen. Dvorský probeert naar een medespeler te passen. Vágvölgyi heeft problemen om de bal te vangen. Vágvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Centrum Zerkov 0:8

67e minuut.
Hải Hà passt de bal zonder na te denken. Šunjić met een sublieme pass. Hải Hà geeft de bal voor. Melogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Melogno draait met de bal, schiet en ... Cankurtaran bokst de bal weg.

69e minuut.
Hải Hà rent richting de bal. Hải Hà passt de bal met de wreef. Melogno rent richting de bal. Melogno schiet op doel. Guidetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Dib Padão heeft problemen om de bal te vangen. Hải Hà probeert naar een medespeler te passen. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Centrum Zerkov 0:9

71e minuut.
Šunjić rent richting de bal. Šunjić passt de bal met de wreef. Hải Hà speelt de bal door. Melogno rent richting de bal. Melogno schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Računica probeert naar een medespeler te passen. Dib Padão rent richting de bal. Dib Padão passt de bal zonder na te denken. Skosogorienko is nu in balbezit. Skosogorienko geeft een hoge lob. Bichado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Bichado neemt vlug de vrije trap. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi passt de bal zonder na te denken. Melogno rent richting de bal. Melogno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Centrum Zerkov 0:10

79e minuut.
Sypiański met een sublieme pass. Dvorský bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Hà met een sublieme pass. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi schiet op doel. Cankurtaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Šunjić rent richting de bal. Šunjić met een sublieme pass. Melogno is nu in balbezit. Melogno draait met de bal, schiet en ... Cankurtaran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Centrum Zerkov 0:11

82e minuut.
Šunjić onderschept slim de pass. Šunjić geeft een lange en hoge pass. Melogno is nu in balbezit. Melogno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Centrum Zerkov 0:12

85e minuut.
Melogno is nu in balbezit. Badia verovert de bal door een tackle van achteren. Badia passt de bal met de wreef. Šunjić rent richting de bal. Šunjić geeft een hoge lob. Cankurtaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Centrum Zerkov 0:13

89e minuut.
Hải Hà onderschept slim de pass. Hải Hà passt de bal met de wreef. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi schiet op doel. Cankurtaran probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Melogno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melogno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Centrum Zerkov 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RDŃ Gwardia Raduń Wałcz 72%, Centrum Zerkov 28%.
RDŃ Gwardia Raduń Wałcz - Centrum Zerkov 0:14