Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szmaragdy Lublin KS NAJLEPSI
ANOLECRAB v7^wv3 Tactiek próba 1
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 52.6
excellent Schieten good
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Chiţulescu met een sublieme pass. Jugović rent richting de bal. Pozowski is nu in balbezit. Jugović verovert de bal door een tackle van achteren. Jugović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Daar is Tucaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płonka rent richting de bal. Tucaković begaat een overtreding. Tucaković krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Daar is Chiţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţulescu passt de bal met de wreef. Jugović is nu in balbezit. Ramos is nu in balbezit. Ramos schiet op doel. Chierchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Tucaković passt de bal met de wreef. Dynda rent richting de bal. Dynda passt de bal zonder na te denken. Strzelec is nu in balbezit. Strzelec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ramos haalt uit met een fantastische trap. Lugović heeft problemen om de bal te vangen. Lugović passt de bal in één keer door. Jugović is nu in balbezit. Jugović schiet op doel. Chierchio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Dynda speelt de bal door. Möring is nu in balbezit. Płonka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płonka krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Ramos geeft de bal voor. Chiţulescu kopt de bal weg. Daar is Pabón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugović draait met de bal, schiet en ... Chierchio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Płonka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crepaldi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tucaković geeft de bal voor. Strzelec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaragdy Lublin - KS NAJLEPSI 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmaragdy Lublin 55%, KS NAJLEPSI 45%.
Szmaragdy Lublin - KS NAJLEPSI 0:1

46e minuut.
Frankowski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Burkan passt de bal in één keer door. Płonka rent richting de bal. Płonka geeft een hoge lob. Jugović is nu in balbezit. Jugović draait met de bal, schiet en ... Chierchio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Burkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkan met een sublieme pass. Chiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţulescu geeft een lange en hoge pass. Jugović springt en kopt de bal. Chierchio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garrecht komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pabón met een snelle inworp. Płonka probeert naar een medespeler te passen. Chiţulescu probeert naar een medespeler te passen. Jugović rent richting de bal. Jugović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Jugović heeft problemen om de bal te vangen. Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugović onderschept slim de pass. Jugović draait met de bal, schiet en ... Chierchio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szmaragdy Lublin - KS NAJLEPSI 1:1

81e minuut.
Tucaković speelt de bal door. Kozec geeft een hoge lob. Jugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jugović schiet op doel. Chierchio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szmaragdy Lublin - KS NAJLEPSI 2:1

84e minuut.
Klungelig pakt Burkan de bal. Tucaković geeft de bal voor. Strzelec is nu in balbezit. Strzelec schiet op doel. Frankowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szmaragdy Lublin - KS NAJLEPSI 2:2

89e minuut.
Inworp. Garjelea komt het veld opgelopen. Büyükses komt het veld opgelopen. Firmino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szmaragdy Lublin 37%, KS NAJLEPSI 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szmaragdy Lublin - KS NAJLEPSI 2:2