Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pitch Please Seals FC
Alfa 0.06b Tactiek chmura
40% Balbezit 60%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 57.6
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Gierbulewicz passt de bal in één keer door. Barbetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbetti met een sublieme pass. van Galen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Galen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Hordecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Keran de bal. van Galen rent richting de bal. van Galen haalt uit met een fantastische trap. Kokorus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - Seals FC 0:1

26e minuut.
Ronchetti verovert de bal door een tackle van achteren. Ronchetti geeft een lange en hoge pass. Barbetti geeft een hoge lob. van Galen is nu in balbezit. van Galen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bornemissza speelt de bal door. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz passt de bal met de wreef. van Galen rent richting de bal. van Galen haalt uit met een fantastische trap. Kokorus bokst de bal weg. Hordecki heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - Seals FC 0:2

33e minuut.
van Galen is nu in balbezit. Haryadi begaat een overtreding. van Galen raakt geblesseerd tijdens het duel. Haryadi speelt de bal door. Gierbulewicz met een snel genomen vrije trap. van Galen rent richting de bal. van Galen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Diot de bal. Pérez Santamaría verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Santamaría speelt de bal door. Mooren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooren draait met de bal, schiet en ... Kokorus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pitch Please - Seals FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitch Please 63%, Seals FC 37%.
Pitch Please - Seals FC 0:3

46e minuut.
Pérez Santamaría speelt de bal door. Barbetti is nu in balbezit. Barbetti passt de bal met de wreef. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gierbulewicz probeert naar een medespeler te passen. van Galen rent richting de bal. Coca maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Coca moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Coca schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. van Galen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pérez Santamaría met een snel genomen vrije trap. Mooren springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Gheţea komt het veld opgelopen. Posečkal komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot passt de bal in één keer door. Ronchetti geeft de bal voor. Posečkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Posečkal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gheţea probeert naar een medespeler te passen. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría speelt de bal door. Mooren rent richting de bal. Mooren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Haryadi is nu in balbezit. Haryadi passt de bal met de wreef. Keran bereikt de bal nog maar net als eerste. Posečkal onderschept slim de pass. Posečkal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Daar is Gierbulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diot bereikt de bal nog maar net als eerste. Diot passt de bal zonder na te denken. Dağaş is nu in balbezit. Dağaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Gierbulewicz passt de bal zonder na te denken. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría passt de bal met de wreef. Posečkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Posečkal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pitch Please 55%, Seals FC 45%.
Pitch Please - Seals FC 0:3