Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furia Sokołów FC Borussia 09 Dortmund
433 Tactiek schalke
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten outstanding
solid Passen adequate
solid Verdedigen very good


5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kałamarz neemt de hoekschop. Hamalak heeft problemen om de bal te vangen. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kornout speelt de bal door. Nawałka is nu in balbezit. Pascu is nu in balbezit. Nawałka onderschept slim de pass. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Raczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Hamalak passt de bal zonder na te denken. Kornout bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornout passt de bal in één keer door. Pittore rent richting de bal. Pittore haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kałamarz kopt de bal weg. Kornout bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glikos. Glikos krijgt een gele kaart. Kornout wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kornout kan niet meer verder spelen. Callé komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Klungelig pakt Dražić de bal. Callé bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Domján zijn tegenspeler op de grond. Callé raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Callé kan niet meer verder spelen. Jaučkojis komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Jaučkojis kopt de bal weg. Rosłoń is nu in balbezit. Met opzet legt Gaszyński zijn tegenspeler op de grond. Gaszyński krijgt een gele kaart. Rosłoń raakt geblesseerd tijdens het duel. Szentmiklósi met een snel genomen vrije trap. Nawałka krijgt zijn hoofd ertegen. Raczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Janisz verovert de bal door een tackle van achteren. Janisz speelt de bal door. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel. Raczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Borussia 09 Dortmund 0:1

39e minuut.
Wiatrowski passt de bal in één keer door. Nawałka rent richting de bal. Nawałka passt de bal met de wreef. Pittore bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Sokołów FC - Borussia 09 Dortmund 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 56%, Borussia 09 Dortmund 44%.
Furia Sokołów FC - Borussia 09 Dortmund 0:2

47e minuut.
Doeltrap. Raczkowski met een harde bal richting middenveld. Dražić kopt de bal weg. Jaučkojis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaučkojis geeft een lange en hoge pass. Raczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Dražić probeert naar een medespeler te passen. Wallerang is nu in balbezit. Jaučkojis onderschept slim de pass. Jaučkojis geeft de bal voor. Nawałka maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Jaučkojis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glikos. Jaučkojis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daneri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Wiatrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrowski passt de bal zonder na te denken. Gaszyński met een sublieme pass. Gardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Daneri de bal. Domján bereikt de bal nog maar net als eerste. Domján haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pittore rent richting de bal. Lambrou onderschept slim de pass. Nawałka begaat een overtreding. Nawałka krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Hamalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamalak passt de bal in één keer door. Pascu is nu in balbezit. Nawałka onderschept slim de pass. Nawałka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Nawałka passt de bal met de wreef. Pittore rent richting de bal. Lambrou legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pittore raakt geblesseerd tijdens het duel. Nawałka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Raczkowski bokst de bal weg.

84e minuut.
Gardas probeert naar een medespeler te passen. Wiatrowski is nu in balbezit. Hamalak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamalak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Sokołów FC 51%, Borussia 09 Dortmund 49%.
Furia Sokołów FC - Borussia 09 Dortmund 0:2