Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furya Typerzy
ofens nowa v1 Tactiek gigi
53% Balbezit 47%
12% Spel op eigen helft 88%
43 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 30.5
uitstekend Schieten matig
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Coranga kopt de bal weg. Umić rent richting de bal. Umić passt de bal in één keer door. Móczár is nu in balbezit. Móczár draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ginosa is nu in balbezit. Macharski verovert de bal door een tackle van achteren. Macharski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Urieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coranga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 1:0

3e minuut.
Canales geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Umić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Móczár is nu in balbezit. Móczár geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Umić met een snelle inworp. Macharski geeft een lange en hoge pass. Coranga rent richting de bal. Coranga schiet op doel. Keane maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 2:0

6e minuut.
Daar is Macharski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski verovert de bal door een tackle van achteren. Macharski geeft een hoge lob. Coranga krijgt zijn hoofd ertegen. Keane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Klungelig pakt Crnomarković de bal. Macharski geeft een lange en hoge pass. Coranga is nu in balbezit. Coranga draait met de bal, schiet en ... Keane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 3:0

9e minuut.
Macharski met een snelle inworp. Umić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suchan. Suchan krijgt een gele kaart. Umić raakt geblesseerd tijdens het duel. Suchan met een sublieme pass. Macharski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Coranga kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Crnomarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga is nu in balbezit. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár schiet op doel. Keane probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Sukatmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Sukatmaz speelt de bal door. Urieta is nu in balbezit. Coranga verovert de bal door een tackle van achteren. Coranga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 4:0

15e minuut.
Umić probeert naar een medespeler te passen. Pesta is nu in balbezit. Pesta met een sublieme pass. Daar is Crnomarković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crnomarković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Umić met een sublieme pass. Klungelig pakt Macharski de bal. Macharski geeft een lange en hoge pass. Crnomarković is nu in balbezit. Crnomarković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 5:0

18e minuut.
Quiroz geeft een hoge lob. Inworp. Macharski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crnomarković rent richting de bal. Crnomarković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Móczár is nu in balbezit. Móczár draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Maciejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejski geeft een lange en hoge pass. Móczár heeft problemen om de bal te vangen. Móczár geeft een lange en hoge pass. Coranga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Szymczykiewicz passt de bal in één keer door. Umić bereikt de bal nog maar net als eerste. Umić passt de bal zonder na te denken. Coranga heeft problemen om de bal te vangen. Coranga haalt uit met een fantastische trap. Keane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Móczár zal de hoekschop nemen. Crnomarković springt en kopt de bal. Coranga is nu in balbezit. Coranga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 6:0

26e minuut.
Umić bereikt de bal nog maar net als eerste. Umić geeft de bal voor. Coranga rent richting de bal. Coranga haalt uit met een fantastische trap. Keane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 7:0

29e minuut.
Rybszleger verovert de bal door een tackle van achteren. Rybszleger geeft een hoge lob. Móczár met een sublieme pass. Crnomarković is nu in balbezit. Crnomarković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Parejro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejski verovert de bal door een tackle van achteren. Maciejski geeft de bal voor. Crnomarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnomarković draait met de bal, schiet en ... Keane bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Rybszleger rent richting de bal. Macharski is nu in balbezit. Macharski geeft een hoge lob. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 8:0

34e minuut.
Daar is Coranga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesta rent richting de bal. Umić verovert de bal door een tackle van achteren. Crnomarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnomarković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybszleger verovert de bal door een tackle van achteren. Rybszleger probeert naar een medespeler te passen. Crnomarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnomarković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Macharski met een sublieme pass. Daar is Umić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Urieta de bal. Crnomarković rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Macharski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Keane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coranga controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 9:0

45e minuut.
Umić is nu in balbezit. Pesta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Umić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Umić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coranga maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya 11%, Typerzy 89%.
Furya - Typerzy 9:0

46e minuut.
Umić is nu in balbezit. Umić geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pesta de bal onder controle te krijgen. Crnomarković kopt de bal weg. Urieta is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Macharski met een snelle inworp. Crnomarković is nu in balbezit. Crnomarković geeft een hoge lob. Móczár rent richting de bal. Móczár draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

50e minuut.
Umić probeert naar een medespeler te passen. Móczár bereikt de bal nog maar net als eerste. Móczár passt de bal zonder na te denken. Coranga is nu in balbezit. Coranga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 10:0

54e minuut.
Macharski is nu in balbezit. Crnomarković rent richting de bal. Crnomarković geeft een lange en hoge pass. Móczár rent richting de bal. Móczár schiet op doel. Keane bokst de bal weg. Coranga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 11:0

54e minuut.
Ginosa is nu in balbezit. Crnomarković is nu in balbezit. Crnomarković passt de bal in één keer door. Coranga is nu in balbezit. Coranga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Quiroz geeft een hoge lob. Umić kopt de bal weg. Daar is Urieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crnomarković is nu in balbezit. Crnomarković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 12:0

60e minuut.
Crnomarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga is nu in balbezit. Crnomarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Coranga rent richting de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 13:0

61e minuut.
Crnomarković passt de bal in één keer door. Umić bereikt de bal nog maar net als eerste. Umić geeft de bal voor. Coranga rent richting de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 14:0

66e minuut.
Chierico geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szymczykiewicz de bal. Chierico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szymczykiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Umić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Umić rent richting de bal. Umić met een sublieme pass. Crnomarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnomarković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Macharski passt de bal zonder na te denken. Chierico is nu in balbezit. Móczár onderschept slim de pass. Móczár geeft een hoge lob. Coranga springt en kopt de bal. Paal!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Keane trapt de bal weg. Rybszleger geeft een lange en hoge pass. Crnomarković bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnomarković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Umić onderschept slim de pass. Umić geeft de bal voor. Crnomarković kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Coranga de bal onder controle te krijgen. Coranga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Przedpełski kopt de bal weg. Macharski geeft een hoge lob. Coranga rent richting de bal. Coranga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 15:0

78e minuut.
Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Canales speelt de bal door. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu geeft een lange en hoge pass. Coranga maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 16:0

81e minuut.
Coranga rent richting de bal. Móczár rent richting de bal. Móczár geeft de bal voor. Coranga rent richting de bal. Coranga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furya - Typerzy 17:0

89e minuut.
Rybszleger met een snelle inworp. Macharski bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharski geeft een lange en hoge pass. Móczár rent richting de bal. Móczár schiet op doel. Keane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya 12%, Typerzy 88%.
Furya - Typerzy 17:0