Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS NAJLEPSI GISZOWIEC
próba 1 Tactiek moja
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
18 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 45.8
very good Schieten good
very good Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Firmino is nu in balbezit. Aldosa onderschept slim de pass. Aldosa speelt de bal door. Strzelec rent richting de bal. Strzelec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Mannermaa onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crepaldi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Garjelea met een sublieme pass. Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino geeft een lange en hoge pass. Strzelec rent richting de bal. Strzelec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Crepaldi is nu in balbezit. Crepaldi passt de bal in één keer door. Strzelec rent richting de bal. Strzelec draait met de bal, schiet en ... Amr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS NAJLEPSI - GISZOWIEC 1:0

30e minuut.
Dynda is nu in balbezit. Dynda geeft een lange en hoge pass. Strzelec heeft problemen om de bal te vangen. Strzelec draait met de bal, schiet en ... Amr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS NAJLEPSI - GISZOWIEC 2:0

39e minuut.
Dynda passt de bal in één keer door. Firmino rent richting de bal. Firmino speelt de bal door. Strzelec rent richting de bal. Strzelec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS NAJLEPSI 32%, GISZOWIEC 68%.
KS NAJLEPSI - GISZOWIEC 2:0

50e minuut.
Kolovrat controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dziobak komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Crepaldi is nu in balbezit. Crepaldi geeft de bal voor. Büyükses kopt de bal weg. Strzelec is nu in balbezit. Strzelec draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Amr verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Dynda rent richting de bal. Klungelig pakt Dynda de bal. Dynda passt de bal in één keer door. Strzelec is nu in balbezit. Strzelec haalt uit met een fantastische trap. Amr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal rolt over de achterlijn. Šišak komt het veld opgelopen. Amr trapt de bal weg van het doel. Lugović kopt de bal weg. Daar is Dynda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dynda geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Garjelea rent richting de bal. Garjelea geeft een hoge lob. Strzelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzelec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS NAJLEPSI - GISZOWIEC 3:0

75e minuut.
Finos probeert naar een medespeler te passen. Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino probeert naar een medespeler te passen. Büyükses is nu in balbezit. Büyükses haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Firmino passt de bal zonder na te denken. Dynda is nu in balbezit. Dynda speelt de bal door. Strzelec is nu in balbezit. Strzelec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Dynda is nu in balbezit. Dynda passt de bal in één keer door. Strzelec is nu in balbezit. Strzelec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS NAJLEPSI - GISZOWIEC 4:0

85e minuut.
Klungelig pakt Kolovrat de bal. Hilă is nu in balbezit. Kolovrat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kolovrat krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Firmino speelt de bal door. Strzelec is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dynda neemt de hoekschop. Strzelec springt en kopt de bal. Amr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Crepaldi geeft een lange en hoge pass. Dynda kopt de bal weg. Büyükses heeft problemen om de bal te vangen. Firmino rent richting de bal. Firmino passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS NAJLEPSI 39%, GISZOWIEC 61%.
KS NAJLEPSI - GISZOWIEC 4:0