Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.063
  • Stadion: Seals FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9323
Seals FC FC Wędkarze
chmura Tactiek DARKA
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 58.5
good Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Wessner passt de bal in één keer door. Kai Yeung speelt de bal door. Ronchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ostaszewski draait met de bal, schiet en ... Trafas bokst de bal weg. Füllemann onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ostaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Ostaszewski passt de bal in één keer door. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin geeft een lange en hoge pass. Zassowski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pajčin verovert de bal door een tackle van achteren. Pajčin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Füllemann de bal. Zassowski is nu in balbezit. Zassowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seals FC - FC Wędkarze 0:1

28e minuut.
Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Wessner de bal. Barbetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fechner onderschept slim de pass. Błachaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz begaat een overtreding. Gierbulewicz krijgt een gele kaart. Błachaniec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

36e minuut.
Bornemissza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornemissza met een sublieme pass. Pajčin met een sublieme pass. Ostaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostaszewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Trafas bokst de bal weg.

44e minuut.
Klungelig pakt Zassowski de bal. MacAllan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zassowski. Zassowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seals FC 55%, FC Wędkarze 45%.
Seals FC - FC Wędkarze 0:1

57e minuut.
Kai Yeung passt de bal in één keer door. Daar is Wessner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wessner speelt de bal door. Zassowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zassowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hermansson komt het veld opgelopen. Gheţea komt het veld opgelopen. Wessner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zassowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zassowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Gheţea met de inworp. Pérez Santamaría met een sublieme pass. Kuska is nu in balbezit. Hermansson verovert de bal door een tackle van achteren. Hermansson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Wessner probeert naar een medespeler te passen. Pajčin rent richting de bal. Pajčin passt de bal zonder na te denken. Zassowski is nu in balbezit. Zassowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Füllemann geeft een lange en hoge pass. Mooren rent richting de bal. Błachaniec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Błachaniec krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Bornemissza met een sublieme pass. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz probeert naar een medespeler te passen. Pérez Santamaría rent richting de bal. Pérez Santamaría geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Schützenkönig geeft een hoge lob. Mooren is nu in balbezit. Brandini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mooren raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

85e minuut.
De Bruyne met een harde bal richting middenveld. Wessner kopt de bal weg. MacAllan is nu in balbezit. Zassowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zassowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seals FC 44%, FC Wędkarze 56%.
Seals FC - FC Wędkarze 0:1